Lehetek terhes? NORMÁLIS VÁLASZOKAT SZERETNÉK
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és a családommal meg párommal elmentem nyaralni még júliusban és együtt voltunk majdnem minden nap de 2x el ment bennem ( meg 1x amikor haza jöttünk). Azóta fáradékonyabb vagyok, bizonyos szagoktól felfordul a gyomrom... De a menstruációm nem maradt ki.. és össze is estem a melleim is meg vannak duzzadva... lehetséges h terhes vagyok? NORMÁLIS VÁLASZOKAT SZERETNÉK2014. aug. 4. 09:32
21/22 anonim válasza:
Van latexmentes óvszer is, hátha arra nem leszel allergiás, próbáld ki (ha nincs baba). Meg van még egy csomó más védekezési módszer is, nem muszáj hormontartalmú készítményt szedni. De olyan nincs, hogy ne tudnál egyet találni ami megfelel (a megszakításos védekezés nem is védekezés, mielőtt még ezt ajénlaná neked valaki)
22/22 anonim válasza:
Milyen nem volt?
Kikellett volna már mutatnia a tesztnek ha csináltál,majd csinálj egy másikat.
Akkor ne várd meg,míg rosszabb lesz,ha van baba akkor azonnal menj el,ha meg nincs akkor is.
Mikre vagy allergiás?
Doki látott már?
Ahogy az utolsó válaszoló írta,meglehet ezt valahogy oldani,van más praktika erre,és igen a megszakításos módszer,az semmi az csak hülyítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!