Lehetek terhes? NORMÁLIS VÁLASZOKAT SZERETNÉK
"a terhességtől nem félek mert ha van eszem arra h szeretkezzek akkor arra is van h felneveljem a gyereket ha oda kerül...."
Na ezek között nem igazán látom az összefüggést. :D
A szexhez különösebben nem kell ész...
2014. aug. 4. 11:23
Csinálj még egy tesztet és keresd fel az orvosodat, még ha negatív a teszt akkor is.
2014. aug. 4. 11:40
Igen lehetsz,figyelj szerintem nincs olyan ember aki egyszer ne játszaná el az életben pl mi is eljátszottuk (igaz már 20on éves voltam,mint most),bár egy nagyon jól sikerült buli után és igazából arra nem is emlékeztünk,hogy nem használtunk óvszert az akkor derült ki mikor megtaláltuk a szekrényben a plusz egy óvszert,ettől az egy alkalomtól összejött, és két csíkos lett a teszt,ma már van egy kisfiam.Józanul nem tettem volna,mert addig nagyon körültekintőek voltunk.De 3szor eljátszani egymás után,úgyhogy nem szedsz fogamzásgátlót kicsit olyan mintha teherbe szeretnél esni,tizenévesen igen csak könnyen összejön.
2014. aug. 4. 14:07
14/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek teherbe esni de majdnem az osszes fogamzasgatlo dologra allergias vagyok....
a latexmentes óvszer az jó próbáld ki,én allergiás vagyok a latexre,tablettát nem is szedhetek nem is szednék,a pharmatex nem ér magában semmit
2014. aug. 4. 15:36
Jajj,megint egy buta lány...VEGYÉÉÉÉÉÉÉL TESZTET!!!!
Ha nem akarsz babát,akkor meg ne menjen el benned,ennyi...Ha elmegy,akkor meg miért ne lehetnél???Istenem,hol voltál biológián???XD!
Istenem,ekkora butát...Látszik,hogy csak a zsexhez értesz,ha már iskoláztatva nem vagy...
2014. aug. 4. 21:55
17/22 A kérdező kommentje:
Te meg aranyom tanulj meg irni.... ha valami nem tetszik nem kell irni.... buta vagyok mert volt par hulyeseg amit megtettem es ezert egy kerdesre valaszt szeretnek kapni akkor elnondom megjott vettem tesztet es kepzeld NEGATIV LETT... tudom h lehetek terhes attol h elmegy bennem de ezek utan nem tudom h mi van h negativ a teszt....
Megjött. A teszt negativ.
Nem vagy terhes!
2014. aug. 5. 12:51
Volt peteérésed az nap,amikor szeretkeztetek?
Hány napot vártál a tesztel?
Ha még vannak problémáid,menj el egy dokihoz vagy nőgyógyászhoz és ott megnéznek.
De minél hamarabb.
De ha nem szeretnél gyereket akkor használjatok gumit,mert ha most nem is vagy terhes attól még később lehetsz.
És ha van milesz?
2014. aug. 6. 18:06
20/22 A kérdező kommentje:
nem tudom h volt e mert ilyen még nem volt
másfélhetet kb
elfogok menni
allergiás vagy majdnem az összes védekező eszközre
megtartom/tartjuk párommal
Kapcsolódó kérdések: