Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam a 31. heti UH-on,...

Ma voltam a 31. heti UH-on, és ott a méhlepényt mellső falinak találták, viszont II-III. fázisban lévőre értékelték. Mennyire kell aggódnom? Várhatóan koraszülés lesz?

Figyelt kérdés

Az orvos nem mondott semmit, igaz nem is kérdeztem rá erre, csak itthon néztem át az eredményeket.

Előre is köszönöm!

2008. aug. 5. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem 36 hetesen volt 2. fokban érett a lepény, arra azt mondták, hogy jó.

a kezelőorvosoddal nem beszéltél? igazából én is sokallom 31 hetesen a 2-3. fokú lepényt. szerintem járj utána, mert ha nem megfelelő az oxigénellátás, komoly baja lehet a babának. és neked még visszavan kb. 2 hónapod!

estleg kérj beutalót NST-re, ott nézik a baba szívhangját, és hogy mennyire jó még a lepény nyújtotta ellátás.

2008. aug. 5. 15:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, a dokim szabin van, jövő héten lesz először, szerdára van időpontom hozzá! Most már bánom, hogy nem ott érdeklődtem, de tényleg nem néztem át, mindig annyira leblokkolok egy UH...Köszönöm
2008. aug. 5. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:

persze, megértem. én is csak otthon szoktam utánanézni a leleten szereplő eredménynek. ott nem is jutnak eszembe normális kérdések.

akkor már holnap beszélhetsz a dokiddal.

légyszi, írd majd ide, hogy mit mondott.

2008. aug. 5. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
ja, bocs, jövő hét szerdán...
2008. aug. 5. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell aggódnod, ha nem mondott a doki semmit. Attól hogy valakinek ennyire érett a méhlepénye, ha jó a keringés, akkor semmi gond. Ha nem lett volna valami rendben azonnal további vizsgálatokra küldenének. A leleten nem olvastál olyat hogy : Umb. Flow. S/D...? Mert ez mutatja a keringést.

Esetleg magas a vérnyomásod? Többet tudnék mondani, ha válaszolnál ezekre a kérdéseimre!

34 hetes kismama

2008. aug. 5. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy pár napig szüleimnél vagyok, és otthon hagytam az eredményt. Annyit tudok biztosan, hogy alul a ktgeknél láttam, hogy vizsgálta az átjárhatóságot, ezek szerint ő is utána nézett, és mindent rendben talált. Tényleg jó doki, adjuntus.

Vérnyomásom nem magas, sőt alacsony (90/60), legalábbis eddig az volt(az utolsó mérésnél (110/80), és legközelebb jövő szerdán mérik.

Köszönöm a megnyugtató válaszokat!

2008. aug. 6. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!