Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyitva vagyok? Kell aggódnom?...

Nyitva vagyok? Kell aggódnom? 24 hetes

Figyelt kérdés
ép portio hátul, ujjkúpnyi méhszáj és nyákcsatorna, megtartott cervix.
2014. aug. 2. 15:54
 1/9 A kérdező kommentje:
*nyakcsatorna
2014. aug. 2. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azt jelenti hogy ujjkupnyira vagy nyitva...Ami pl masodik terhessegnel mar egesz koran is igy szokott lenni.Elso baba lessz?
2014. aug. 2. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
zárva vagy.. A megtartott cervix ezt jelenti, külső méhdzáj van egy picit nyitva... De ezzel semmi gond nincs.. Nekem 20 héttől ez volt az értékem, a kiírt napon szűltem,,, a belső méhszájam a szülés előtt 2 nappal teljesen zárt volt...szóval minden ok veletek'
2014. aug. 2. 17:53
 4/9 A kérdező kommentje:
első baba, volt már egy missed ab.felkelni sem merek pedig főzni kéne és a többi munkát végezni. néha bekeményedek, 4x2 magnerotot kell szednem.
2014. aug. 2. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Elso vagyok......Nekem ilyen ertekem van mar majdnem az elejetol,de nekem masodik baba lessz.A dokim azt mondta nyugodtan csinalhatok mindent ami nem megerolteto.Csak nem ajalott lepcsozni,rohanni,szaladni,biciklizni.Igaz amikor nincs mas dolgom en mindig pihizek.De ilyesmit mint fozes,mosogatas,teregetes mindent csinalok.Ugyhogy szerintem ne aggodj,nyugodtan csinalj mindent csak ne eroltesd meg magad,es azert ne talpalj sokat:)
2014. aug. 2. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
33hkm,9 eves kislany anyukaja.
2014. aug. 2. 18:09
 7/9 A kérdező kommentje:
és az is hozzájárul hogy még mindig érzek ilyen kis nyilalásokat meg görcs szerűt pedig fekszek?nem ám tovább nyílok.
2014. aug. 2. 18:10
 8/9 A kérdező kommentje:
félek.
2014. aug. 2. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
En is ereztem ilyeneket,de a dokim azt mondta hogy csak nol a mehem es minden atrendezodik odabenn azert vannak a nyillalasok.
2014. aug. 2. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!