Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13. hetes kismama vagyok,...

13. hetes kismama vagyok, aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy 2 héttel ezelőtt voltam orvosnál es minden rendben volt a picivel! Es legközelebb most ra majdnem egy hónapra van idopontom, a kérdésem az lenne hogy semmit nem érzek:( nincs hányinger, szédülés, semmi jele hogy kismama vagyok :( annyit olvastam mar hogy elhal a terhesseg ugy felek hogy ez lehet :( kérlek nyugtassatok meg ! További szep napot kívánok nektek :)
2014. júl. 14. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi baj nincs! Nekem semmi tünetem nem volt terhességem alatt. Sem hányinger, sem mellfeszülés, sem kívánósság. Ma itt piheg a kezemben a 8 hónapos kislányom.
2014. júl. 14. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 12+4 napos vagyok,két napja totál semmi! Sőt a mellfeszülés vagy 10 napja elmúlt. Holnap UH,nagyon izgulok,de tudod,hogy kb. ilyenkor nagyrészt már eltűnnek a tünetek. Boldog babavárást:D
2014. júl. 14. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi lányok :) megmondom őszintén eddig sem volt semmi Tunetem :) csak a mell érzékenység :) annyira felek hogy baja lesz :( es meg 2 het az ultrahangig:( nehez lesz kibírni :(
2014. júl. 14. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt a felesleges aggodalmaskodást hagyd abba. Akkor van baj, ha görcsölsz és/vagy vérzel.

A stressz viszont nagyon nem tesz jót neki, szóval feleslegesen ne túráztasd magad, mert EZZEL ÁRTASZ. Ha nincs baj, ne csinálj.

2014. júl. 14. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ne olvasgass ilyeneket. egyébként én ugyanígy voltam: a 8. hét körül volt egy kis gyomorégés, mellfeszülés, aztán elmúlt, és kb. a 30. hétig nem éreztem hogy terhes lennék (kivéve persze a 22. héttől jelentkező állandó magzatmozgást). szóval relax és ne olvasgass ilyeneket :)
2014. júl. 14. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindig igy voltam!Akárhányszor mentem ultrahangra,éreztem,hogy rugdos de lánom kellett ultrahangon is,h ver a pici szivecskéje :) Ez szerintem teljesen normális :) Nyugi és boldog babavárást :)
2014. júl. 14. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, nyugi, minden rendben van! Nekem ez a 2. terhességem, se az elsővel, sem most nem volt semmi rosszullét, semmi tünet. Na jó, mellfájás volt most a másodiknál, de amúgy tényleg semmi.

Örülni kell, ha nincs semmi rosszullét, sok hányós kismama mit nem adna ezért! :-) Tényleg csak akkor kéne aggódni, ha mondjuk véreznél, akkor azonnal orvos. De nem lesz semmi baj, a kritikus 12 hét már eltelt, lazíts!

Persze egyébként tényleg az egy megnyugtatóbb időszak, amikor már érzed minden nap mozogni a babát, de hamarosan eljön az is. :-)

2014. júl. 14. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gond! Nekem semmit tünetem nem volt pedig ikreket vártam. És ráadásul barnázgattam is egy héten 2-3X Ma pedig már 4,5 hónaposak a Csajok
2014. júl. 15. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!