Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 20. héten 0,5 mm -re...

Ha a 20. héten 0,5 mm -re nyitva volt a külső méhszájam azóta mi lehet vajon?

Figyelt kérdés

21.héten voltam dokinál ,ő nem mondott semmit a belső méhszáj zárt!!

Azóta nem volt barnázásom sem akkor ez jót jelenthet?

Nem értem ,nagyon félek és furcsa hogy nem mondta a doki hogy hetente kéthetente vizsgálat ,persze nem örülnék sűrűn vizsgálat de ha a baba egészsége mulik rajta nyilván nem érdekelne!

3. terhességem

2014. júl. 14. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0.5mm??? Hogy a fenebe merte le :D?
2014. júl. 14. 23:32
 2/11 A kérdező kommentje:

Jézusom micsoda kérdés??

Nem hallottál még az Ultrahang gépről ,hüvelyit is csinált és azzal képzeld!!!

2014. júl. 15. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
0.5 mm az gyakorlatilag semmi.. gondolkodj mar el.
2014. júl. 15. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszer már tettél fel erről kérdést. Én akkor is azt mondtam, hogy ha bizonytalan vagy menjél el az orvoshoz. Ezek szerint nem voltál?
2014. júl. 15. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Fel mm-t meg az uh gep sem mer. Elirtad rendesen.
2014. júl. 15. 13:33
 6/11 A kérdező kommentje:

Édes istenem megint tettem fel kérdést igen és akkor mi van?

Mint irtam voltam a dokimnál miután a 4 d sen mérték ezt 0,5 mm nem irtam félre és a doki nem mondott semmit mert nyilván kézzel ezt nem tudja mérni a belső méhszáj zárt ezt leirta ! Gondolom ez a fontos ,csak engem nyilván zavar hogy nyitva a külső!!

És ez is volt a kérdésem másik fele ,hogy nem e kéne ezért sűrűbben nézni nehogy tovább nyiljon, sajnos nem hiszek sem a dokinak sem a védőnőnek nem tehetek róla ezért irok itt hátha kapok normális választ de látom csak a kötöszködés megy, meg a piszkálás ezt annyira unom , miért nem lehet egyszerüen simán a kérdésre válaszolni!

2014. júl. 15. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem kötözködöm választ vársz? Adok: elsőre kinyílt a külső fekvés 24-től 33-nál szültem. Másodjára kinyíltam 20-nál és meg is született. Itt a válasz. Menj el az orvoshoz és tőle kérdezd meg... Csak Ő tudja megmondani mert magadat nem tudod megvizsgálni. Ha félsz menj el az orvoshoz és kérdezd telibe.
2014. júl. 15. 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost, Dunát lehet velük rekeszteni... Hogyan fogsz szülni az orvosodnál ha nem bízol benne?...Na most kötözködtem... :-(
2014. júl. 15. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
En akkor is jot mosolygok... szerintem FEL mm miatt ne aggodj :D gyakorlatilag zart vagy ;) ha 1 cm re nyitva lennel akkor azt mondanam aggodj. De Fel mm..
2014. júl. 15. 14:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen de most vajon hol tartok így 26 hetesen ,mondjuk 4 hete semmi barnázás vérzés nincs hál istennek ,kaptam Kliont 4 napig ,ugy néz az segített ,meg mult csütörtökön voltam cukorterhelésen meg vizelet minden volt negatív volt !!A védőnő azt mondta minden egyes barnzázs amit felfedezek az azt jelenti hogy nyílik a méhszáj mondom kösz jó nyugtatás!!
2014. júl. 15. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!