Ha a 20. héten 0,5 mm -re nyitva volt a külső méhszájam azóta mi lehet vajon?
21.héten voltam dokinál ,ő nem mondott semmit a belső méhszáj zárt!!
Azóta nem volt barnázásom sem akkor ez jót jelenthet?
Nem értem ,nagyon félek és furcsa hogy nem mondta a doki hogy hetente kéthetente vizsgálat ,persze nem örülnék sűrűn vizsgálat de ha a baba egészsége mulik rajta nyilván nem érdekelne!
3. terhességem
Jézusom micsoda kérdés??
Nem hallottál még az Ultrahang gépről ,hüvelyit is csinált és azzal képzeld!!!
Édes istenem megint tettem fel kérdést igen és akkor mi van?
Mint irtam voltam a dokimnál miután a 4 d sen mérték ezt 0,5 mm nem irtam félre és a doki nem mondott semmit mert nyilván kézzel ezt nem tudja mérni a belső méhszáj zárt ezt leirta ! Gondolom ez a fontos ,csak engem nyilván zavar hogy nyitva a külső!!
És ez is volt a kérdésem másik fele ,hogy nem e kéne ezért sűrűbben nézni nehogy tovább nyiljon, sajnos nem hiszek sem a dokinak sem a védőnőnek nem tehetek róla ezért irok itt hátha kapok normális választ de látom csak a kötöszködés megy, meg a piszkálás ezt annyira unom , miért nem lehet egyszerüen simán a kérdésre válaszolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!