Ma az orvosom azt mondta nyitva van a külső méhszájam.10
és fél hetes vagyok. Mire számitsak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 12:16
1/8 anonim válasza:
Miért nem a dokit kérdezted meg ezügyben? Szerintem erre ne itt várj választ.
2013. márc. 5. 13:06
2/8 anonim válasza:
Szultel mar vagy volt abortuszod?Nekem is nyitva volt vegig azt mondta a doki,hogy a szulestol.Vegig kellett magneziumof szednem.Mondjuk kemenyedtem is sokat.Mar 39.hetes vagyok ugyhogy no para :-)
2013. márc. 5. 13:38
3/8 anonim válasza:
Nekem is nyitva volt a külső méhszáj, mondjuk "csak" a 25. héttől. Onnantól kezdve végig kellett szednem a magnéziumot, mert rengeteget keményedtem, és azt mondta a doki attól kezdett el nyílni. 36. hétig szedtem, akkor azt mondta a doki már nem kell. 37+3 héten megszületett a lányom!
2013. márc. 5. 14:30
4/8 anonim válasza:
Első baba: ujjkúpnyira nyitott méhszáj a 13. héten, a doki csóválta a fejét, végül a 40. héten, kiírt napon szültem, a terhesség végig mentes volt a beavatkozásoktól, csak magnéziumot szedtem én is. A méhszájam csak a szülés során kezdett jobban nyílni.
Most második baba: 16 hetes vagyok, eddig teljesen zárt..
Nekem ennyi a tapasztalatom.
2013. márc. 5. 15:17
5/8 anonim válasza:
Szia
Szedj vas tablettát meg magnéziumot.Azért írom a vasat,mert a sógornőm húga terhes,és 1 ujjnyira ki volt nyílva már vagy 1 hónapja.Elkezdte szedni a vasat,és múlthéten volt orvosnál,és bezárult a méhszája,most már teljesen zárt.A védőnő azt mondta neki,hogy a vastól,mert méhszáj erősítő hatása is van.Próbáld meg,hátha neked is bezárja.De magnéziumot mindenképp szedj! Valószínű,hogy neked az egész terhességed alatt többet kellesz menni vizsgálatra,hogy folyamatosan ellenőrizzék,hogy tovább nyílsz-e,szex tilalom lesz(vagy már lehet,hogy van is)és szigorú fekvés lesz,hogy ne nyílj tovább.Ha esetleg még így is tovább nyílsz,akkor az is benne van a pakliban,hogy befektetnek a kórházba hosszú időre.
31 hkm
2013. márc. 5. 15:26
6/8 anonim válasza:
A doki mit mondott? Én is csak annyit tudok mondani, hogy sokan hordják végig a terhességet nyitott méhszájjal.
2013. márc. 5. 16:12
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Megkérdeztem a dokit,csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi.De biztos nem jól tettem fel a kérdést.
2013. márc. 5. 17:19
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem is a magnéziumot javasolta.Második terhesség,az első farfekvéses császár volt.Sok pihenés:) Egyedül vagyok a négy éves fiammal,mert apa "világjáró" munkát végez.Ebből hogy lesz pihenés?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!