Létezik ilyen?! Hajfestéses tapasztalatok?
Befestettem gyógynövényes, ammóniamentes festékkel a hajam, de már második mosás után dobja le a festéket!Intenzív vörösből próbáltam barna lenni, hogy ne kelljen festeni a hajam, mert az eredeti hajszínem is barna.
Lehet hogy végig csak pénz kidobás lesz, mert nem fogja befogni? Vagy túl régóta voltam már vörös?
Tapasztalatok?
Ez nem igaz és egy okos fodrász ilyet nem mond.
Azért nem fogja be mert ezek a gyógynövényes izék csak szinezök, ha rendesen befogná akkor senki nem használna büdös hajroncsolós festéket.
Nyugodtan fest be a hajadat normál festékkel, semmi bajotok nem lesz. Annyi hogy jól szellözö szobába legyél míg a festék a hajadon, mert a festék belégese ami émelygés rosszul létet okoz, de maga a belégzés sincs semmiféle rossz hatással se a magzatra se rád. Ja és a fejbörödön keresztül sem szívodik be méreg.
Ha azért akarod befesteni hogy ne látszodjon a töve és és ne kelljen havonta festeni, akkor fordulj egy igen jó fodrászhoz és nesajnáld a pénzt rá, így megkapod a kívánt hajszint és nem kell állandóan festegetni.
Az én fodrászom úgy eltudja találni hogy fél és után se lehet látni a tövet. Èn sokszor kitalálok új szineket, aztán elkell utaznom pár hónapra és nincs idöm fetsegetni, így vissza festetem az eredetire.
Én is intenzív vörös voltam,párszor be kellett festenie a fodrászomnak barnára míg nem ütött át a vörös.De úgy is klassz volt_vörösesbarna.Nyugodtan fessetek,csak szellőztessetek közbe,azok a gázok amik nem tesznek jót,maga a festés szerintem nem árt.Sok krémbe is van rossz dolog,mégis használjuk.Sikeres változást!!!És boldog babavárást!
34-es km
igaz én ugyan arra festettem,mármint színre-ammónia mentessel,és semmi gond nem volt.Most rendes hajfestékkel festettem,már 2x és semmi gond,azt vettem észre hogy jobban nő a hajam,emiatt látom(más nem nagyon) hogy lenőtt.
szerintem is nyugodtan fess rendes hajfestékkel,nem lesz gond :-)
Én már régóta a loreal-os casting glossal festek,de mindig rajta hagytam a 20perc helyett több mint fél órát.
most viszont nem tudom mi van,de nem fogta be a tövét,(igaz csak az előírt 20percig volt rajta).Lehet tényleg a hormonok miatt van.Meg már eléggé a végét tapossuk:-)
37+4 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!