Létezik ilyen?! Hajfestéses tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Befestettem gyógynövényes, ammóniamentes festékkel a hajam, de már második mosás után dobja le a festéket!Intenzív vörösből próbáltam barna lenni, hogy ne kelljen festeni a hajam, mert az eredeti hajszínem is barna.
Lehet hogy végig csak pénz kidobás lesz, mert nem fogja befogni? Vagy túl régóta voltam már vörös?
Tapasztalatok?
2010. jan. 11. 17:59
1/1 anonim válasza:
szerintem pénzkidobás lesz az egész...nem igazán fogja befogni a hajadat...szerintem még párszor próbáld meg aztán hagyd a fenébe! egyébként meg a 9 hónap alatt 3-4 szer nyugodtan befestheted a hajadat rendes festékkel...csak az első 3 hónapban nem kéne! (ezt nekem nődoki mondta) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!