Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Macska és terhesség?

Macska és terhesség?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve van egy perzsa lány cicám. Most 24 hetes kismama vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy valóban ártalmas lehet rám illetve a babára nézve a cicus? Sajnos gyakran takarítom a hányását, ez a perzsa cicákkal jár, mivel rengeteg szőrt lenyel, de a macska hányása abszolút szagtalan, csupán ronda, de ezt inkább nem részletezem :) Na és az almot is én takarítom rendszeresen. Vérvételen volt toxoplazma vizsgálat is, de minden rendben volt. Van valakinek tapasztalata? Jobb lenne távol tartani a cicust? Vagy nem lehet gond? Sok minden olvastam már és teljesen vegyesen írnak a dologról! Az tuti, hogy miután megszületik a kis babánk a cicus elköltözik, de amíg lehet nem szeretnék megválni tőle, ha csak nem muszáj. Köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 1. 18:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szija,na akkor én is írok ha már ebbe belementünk!

Ha foglalkozol a macsekkal akkor semmi bajod nem lesz,csak az almozás után mosd meg a kezed,meg a hányástakarítás után,stb..

Tudom mivel nekünk sok féle állatunk van,amikor én születtem akkor is volt macska,sőt kutya is.Semmi bajom nem lett,mivel gondozva volt.

Nekünk házi macskánk van,tudom milyen kitakarítani,de minden macskázás,kutyázás után megmosom a kezem.

A macskától nem lesz bajod,terhes vagyok,van macskánk,kutyánk,nyúlunk,hörcsögünk.

Nem lettem rosszul semelyiktől,mivel hozzá vagy szokva az állathoz.

Nem kell levinni anyukádhoz,annyi a lényeg hogy ha megszületik a baba,hazaviszitek,egyből mutassátok be a macskának,mert utána hozzá szokik,tudni fogja kicsoda sőt talán még jobban fogja védeni az ismeretlenekkel szemben.

Vigyázz magadra,és nyugi nem lesz semmi bajod tőle.

Csak tatsd be amit írtam.:))

Minden jót

2014. aug. 2. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!