Van okom aggódni? Aki ért ezekhez írna nekem?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam vérvételen és pár értékem magasabb lett:Fehérvérsejt szám(13 lett),Absz.neutrophil szám(9,8 lett),Vérsüllyedés (16 lett),Se CRP mennyiségi megh.(11,8 lett). Csak hétfőn megyek a háziorvoshoz.A neten utána olvastam és valami gyulladás jelent majdnem mind :(2014. aug. 1. 11:23
1/4 anonim válasza:
szerintem ne aggódj, valószínűleg volt egy kisebb betegség, amelyet már leküzdött az immunrendszered, de a véredben még látszik.
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, az az igazság, hogy terhesen ezek normális eredmények, akkor ugyanis kicsit másképp működünk. Nekem is mindkét terhességemnél magasabb volt a fehérvérsejtszám is, a süllyedés is, először meg is ijedtem, de mikor utána olvastam kiderült, hogy terhesség alatt ez sokaknál így van. Doki se mondott rá semmit. Terhesség után ezek szépen visszaálltak.
3/4 anonim válasza:
Igaz hogy terhesen magasabb a fehérvérsejt szám, de a CRP-nek nem kéne magasabbnak lennie! Ezt azt jelenti amit az első válaszoló is írt hogy valószínűleg meg voltál fázva, amit nem is biztos hogy észre lehet venni, de a szervezeted már leküzdötte. Nincs okod aggodalomra! 33 hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a megnyugtatást :)
2014. aug. 1. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!