Meddig nem kell aggódni, h befordul-e a baba?
23 hetes kismama vagyok (ciklus szerint 24). A (méret szerinti) 18.heti és a 21. heti uh-n még koponyafekvésben volt a babám, de a 22. héten vissza kellett mennem a genetikai tanácsadásra, ahol már haránt fekvésben volt a picúrom. Tudom, h a 36. hétig befordulhat, de valljuk be, azért akkor már igen kicsi az esélye. Átlagosan kb meddig szokott befordulni a baba? Nektek mi a tapasztalatotok?
Köszönöm a válaszokat!
Aggódni semmiképp nem kell, mert az nem tesz jót a babának :)
Az én lányom egészen a 28. hétig harántban feküdt, majd egyik nap befordult farosba :) Most vagyok 30 hetes és ha nem csalnak az érzéseim, még mindig faros, de 3 hét múlva megyek dokihoz, akkor kiderül. Még van ideje!
Még az utolsó héten is megfordulhat.
Az egyik rokonunk most szült a napokban, ő eleve úgy indult, hogy tuti császár lesz, mert faros volt a babája egészen konkrétan még a 38-39. héten is, aztán szülés előtt szépen megfordult és megszülte simán, pedig még csak nem is kicsi babáról van szó, több, mint 4 kg-al született.:)
Amúgy nekem 26 hetesen még faros volt a fiam, aztán legközelebb 33 hetes uh-n már fejvégű volt és úgy is maradt a végéig.
Szia!
Én 28 hetes állapotost vagyok, tegnap voltam a dokimnál és Én is aggódva kérdeztem nem gond e, hogy még faros a babóm, mert a lányom ilyenkor már befordult és úgy is maradt.
Mondta a dokim, hogy ezen ne aggódjak, mert sok esetben az utolsó nap a fájások hatására fordul be a babó.
Engem ez megnyugtatott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!