Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MIndenkinek kell érezni...

MIndenkinek kell érezni amikor a baba befordul a helyes irányba? Vagy csak egyszercsak azt mondja a doki hogy befordult, úgy, hogy te nem is érezted?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
én egyik terhességemnél sem éreztem.
2012. febr. 15. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
nem éreztem:) A 29. héten mennem kellett UH-ra és ott mondták, hogy befordult. Aztán már úgy is maradt szülésig:)
2012. febr. 15. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Én éreztem, mert ébren voltam, de még ágyban. De annyira finoman csinálta, hogy alvás közben tuti nem éreztem volna semmit belőle :)

Ha kisebb beforduláskor, akkor el tudom képzelni, hogy nem tűnik fel.

30 hkm.

2012. febr. 15. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Harmadik csemetémet várom, egyiknél sem éreztem, hogy befordult volna, bár egyiknél sem kellett várni a befordulásra, mindegyik mindig fejvégű fekvésű volt.
2012. febr. 15. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem 32. héten gondolt egyet és befordult,mindezt éjszaka,de olyan szinten,hogy egyből felkeltem és rohantam a mellékhelyiségbe!:)
2012. febr. 15. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem magát a befordulást, csak annyit vettem észre, hogy fent rugdos a bordámnál meg, hogy jobban nyomja a hólyagomat és többet járok pisilni:)
2012. febr. 15. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem, csak a végeredmény. A lányommal se, az ikrekkel meg a B babám sokáig faros volt, az elejétől, aztán 32 hetesen befordult, de pár nap után visszafordult (biztosan nem volt neki kényelmes, amúgy nekem sem, mert nagyonnagyon nyomta a két buksi a hólyagomat) szóval én nem vettem észre mikor fordult vissza B baba, csak a végereményből tudtam, kicsit fellélegeztem, meg a hólyagom is. :-) Végül ő farral született, de a tesója megcsinálta neki az utat, ő be volt fordulva, úgyhogy nem lett gondunk belőle. :-)
2012. febr. 15. 15:34
 8/8 Anikó1985 ***** válasza:
Én csak gondoltam, hogy befordult mert attól a naptól kezdve még többet kellett pisilnem. De lehet, hogy ez nem jelent semmit más volt a közrejátszó. Egyébként maga a befordulást nem éreztem.
2012. febr. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!