Ha befordul a baba az nem jelenti azt, hogy közeleg szülés nem?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok,tegnap nagyon fészkalódott,ma meg reggel arra keltem,hogy a köldököm felett rugdos!nálatok mikor fordult be?visszafordulhat még nem?2012. okt. 8. 10:58
1/5 anonim válasza:
Persze még az utolsó hetekben is tud forogni :D
ne íjedj meg nem fogsz szülni mostmég.
2/5 anonim válasza:
Én nem is éreztem mikor befordult, úgy a 20 és 24 hét között lehetett. Ettől nem fogsz hamarabb szülni, örülj, hogy fejjel lefelé van, mert később csak kevesebb helye lenne megfordulni vagy talán faros marad.
Nem hiszem, hogy vissza fog fordulni, Ő már amíg ki nem bújik így marad.
3/5 anonim válasza:
Szia. Én most vagyok 33 hetes, és amikor másfél hete voltam a dokinál akkor mondta, hogy be van fordulva, de én ebből semmit sem vettem észre, nem tudom mikor fordult át. Azt mondta a dokim, igazából ez még nem jelent semmit, mert ugye szülésig még sokat mozgolódik, de mindenképp jó ha már most így van, meg mástól hallva is, valszeg már nem fog visszafordulni. Onnan is tudom még, hogy lenn van a feje, hogy sokszor érzem csuklani, és ilyenkor mindig a szeméremcsontom tájékán érzem a lüktetést. Ha már érzed csuklani, de valószínűleg neked majd most kezd el jobban, most fogod jobban érezni, figyeld meg magadon, hogy merre fele érzed a pulzálást.
4/5 anonim válasza:
De nem ám!
A lányom 37 hetesen faros volt, 38. és 39. héten fejvégű, a 40. héten meg ismét faros. Elég nagy baba volt hozzám képest, a doki is meglepődött, hogy hogy tudott még kifordulni.
5/5 anonim válasza:
Az én lányom 26 hetesen befordult és 41. héten született meg... Szerintem semmit nem jelent a korai befordulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!