Van itt olyan, aki már túl van a terhessége felén, és még mindig küzd a dohányzás leszokásával? Beszólogatósok, kioktatók kíméljenek.
Kedves 20-as, akkor undorodhatsz elég gyakran, mert magyarországon a terhes nők 20%-a tehát minden 5.-ik nő dohányzik Ceizler Endre szerint
Én sem értem ezt! De tényleg! Az tökéletesség,hogy valaki nem csinál egy káros dolgot terhesen? Akkor oké, én tökéletes voltam! :)
Terhesség előtt napi fél dobozzal szívtam, mégis kibírtam,hogy terhesen ne cigizzek. Ez választás kérdése!
Az meg,hogy Pesten is szívod a gázt, csak annyiban más,hogy az nem választás kérdése. Azt nem te csinálod, az sajnos van és kész. De cigit te választod.
És nem biztos,hogy látszik már születésekor,hogy gond van, hanem majd 10 évesen, amikor esetleg allergiás, meg asztmás lesz.
Anyósom szívta a férjemmel terhesen. A férjem több dologra allergiás, és ekcémás. A családban egyébként senki más. Hát biztos semmi köze nem volt ahhoz, hogy anyós cigizett....!
Úristen! Kedves Alanis!
Szerinted inkább maradjon "csinos" és vékony egy kismama? Inkább cigizzen,mint egyen?
Na itt kezdődnek a gondok a világgal!
26.
Képzeld igen, gondolom hallottál már például a terhességi cukorról. Nekem van, mikor tanácsadáson voltam, egy kismama kint cigizett, na bent ment a hőbörgés, erre az egyik hangadó elkezdett enni egy büfében vett szendvicset, majd hozzáette a diétás cuccát. Gondolom a cukorértékeit bekamuzza, mert még jót röhögtek is rajta. Na akkor valahogy nem értettem a kritikájukat, mert tisztában vannak a terhességi cukor veszélyeivel mégis zabál, akkor mire fel is kritizál?
Nem olvastam végig a válaszokat de sejtem, hogy sokan idejöttek durrogni! :)
Én már a vége felé járok és még mindig nem tudtam letenni, DE napi 3 szálnál nem szívok többet ígyis szoktam sírni, hogy nehogy baja legyen a babának.
Sajnos nagyon sokan elképzelni se tudják, hogy milyen nehéz letenni a cigit.
Az könnyen beszél aki 1-2 évig szívta annak könnyebb. De egy 10-15év után már baromi nehéz letenni! Lefognak pontozni mert, hogy ez csak "akarat erő".. Probáld ki drágám..Durva példa de szerinted a drogosok miért nem tudják letenni a drogot?? Az se akarat erő... Hiányt érez a szervezete és ezért gyógyszerezi be magát.. Ugyan úgy nikotin hiány miatt szívjuk mi is a cigit! Nekem tudja az orvosom, hogy napi 3 szálat szivok. Egyáltalán nem szidott meg érte. Megértette mert anno ő is dohányzott és TUDJA milyen és NEM A LEVEGŐBE BESZÉL mint itt egyesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!