Dohányzás terhesen?
Figyelt kérdés
Miért olyan nehéz lerakni a cigit?2014. júl. 4. 08:18
1/17 anonim válasza:
Nem nehéz, csak akarni kell.
De kell a kifogás a sok felelőtlen, önző nőnek. Végül is majd a gyereke fogja viselni a következményeket, nem ő.
2/17 anonim válasza:
Ő is... de a gyereke hatványozottan.
3/17 anonim válasza:
Nem nehéz lerakni, csak akarni kell
Elítélem azokat, akik várandósság és szoptatás alatt bagóznak.
4/17 anonim válasza:
Árt terhesen a dohányzás!Én akkor raktam le a cigit mikor megtudtam,hogy kisbabám lesz!Erős akarat kell az tény,a környezetedben se dohányozzanak és napi fél szál az elején,utána teljesen le kell állni.A rágó,szotyola a pót cselekvést amit a cigivel csinálsz,azt pótolja valamilyen szinten.Minél előbb rakd le,annál kevesebbet ártasz a babának!
5/17 anonim válasza:
Én is cigiztem míg nem láttam meg a pozitív tesztet :)abszolút nem is kívántam utána .
6/17 anonim válasza:
Tegnap a nagy melegben nyitott ajtónál vártunk a CTG-re. Egyszer csak a váróba beáramlott a füst, mindenki kiakadt, hogy ki az az idióta, aki egy egészségügyi intézmény ajtajánál (pláne terhesgondozónál) nekiáll pöfékelni. Kb 5 percen belül be is lépett hatalmas pocakkal egy kismama, áradt belőle a cigiszag. Vagy 3-an azonnal kimentünk, mert irtó büdös volt, pláne abban a melegben. A többiek meg bent dünnyögtek, hogy hogy lehet ilyen paraszt valaki. Nagyon illúzió romboló ilyet látni.
7/17 ivilicious válasza:
Nekünk véletlen baba volt,amíg nem tudtam róla,cigiztem. A tesztem negatív volt, a laborban pozitív,de uh-n még semmi- szóval ilyenkor még nem fogtam fel.
Aztán mikor kövi uh-n megláttam,ahogy dobog a kis szíve....hát, nem tudtam rágyújtani.
8/17 anonim válasza:
Èn is cigztem előtte nem konnyű lerakni èn elhiszem,de mèlyen elítèlem a dohànyzó kismamàkat,van fontossági sorrend a baba az első helyen!!
9/17 anonim válasza:
sziasztok! kérdésem lenne,lehetséges labor eredmény negatív (vizeletből)és mégis kismama leszek ?jó hete késik és az itthoni tesztet pozitívnak véltem..?
10/17 anonim válasza:
Nem valoszínű,h laboreredmeny tèves..nőgyógyàsznàl voltàl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!