Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzás terhesen?

Dohányzás terhesen?

Figyelt kérdés
Miért olyan nehéz lerakni a cigit?
2014. júl. 4. 08:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
igen voltam de még nem lát semmit az uh-on ,de a hasamalja folyamatosan nyiladosik 2 hete mintha meg akarna jönni és semmi,csak eszem is folyamatosan többet is mint szoktam és olyant eszek amit eddig nem ,pl erőspaprika és fagyi amit kívánok
2014. júl. 4. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Tehàt ket hete kesik is..nemtudom mikor voltal orvosnal de 6 hetesen mar latszik nekem akkor mar szivhang is volt..
2014. júl. 4. 16:20
 13/17 anonim válasza:
2 napja voltam dokinál ,szerdán,jövőhét szerdára vissza rendelt csak addig hosszú az idő,gondoltam valaki hátha jár már így és megnyugtat.azért köszi :)
2014. júl. 4. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Bocs,h érdemben nem tudtam segíteni de remelem babás vagy!!:)))
2014. júl. 4. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem nehéz csak akarat kell hozzá!Én vagyok rá a bizonyíték.

Erős dohányos voltam,próbáltam letenni de nem sikerült.Majd pozi lett a teszt és egyik napról a másikra a napi 1,5 doboz cigi helyett nem szívtam egy szálat sem.2 éves koráig szoptattam a fiam és addig nem gyújtottam rá.Amikor abbahagyta a szopizást enyhén visszaszoktam.Napi fél-max 1 doboz.Ismét pozit teszteltem azóta 1 szál cigit nem szívtam.

Úgy tűnik engem csak a gyermekeim ösztönöznek,hogy letegyem.

2014. júl. 16. 09:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok!:)
2014. júl. 16. 09:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Hülye vagy.!
2014. júl. 30. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!