21 hetes vagyok eléggé fulladok allergia az orvos nem ad rá semmit mert kismama vagyok és nem lehet mit tehetek hova menjek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 04:47
1/7 anonim válasza:
Tüdőgondozóban mit mondanak?
Biztos van valami, amit kismamák is használhatnak. Pl a sópipa.
Férjem asztmás, ez a fülledt idő őt is borzasztóan megviseli, egy hosszabb mondatot egy levegővétellel el sem tud mondani. :( Úgyhogy most sokat használja a pipáját, pedig évek óta elő sem vette.
El tudom képzelni, várandósan milyen borzasztó lehet.
2/7 anonim válasza:
Én elmennék egy allergológushoz, mert biztos van tapasztalatuk és ismerik azokat a gyógyszereket amiket lehet szedni.A jóhírem az hogy én is allergiás vagyok és amióta szoptatok megszűnt.A hormonok és a szervezet változása miatt.Nem tudom hogy ha befejeztem a szoptatást újra jönnek e a tünetek.
3/7 anonim válasza:
Én elmentem magánban tüdőgyógyászhoz. Pulmicort Turbohalert kaptam (ezt adják a koraszülött csecsemőknek is a légzési nehézségekre), ezt terhesen is lehet használni. Amióta szedem már nem akarok megfulladni, rendesen kapok levegőt.
4/7 anonim válasza:
Menj el tüdőgondozóba, mert ha fulladsz, a baba sem kap elég oxigént! Fogsz kapni vmi. inhalálót. Én is kaptam, mert ilyenkor fontosabb a baba oxigén ellátása, mint az esetleges mellékhatása a spraynek.
5/7 anonim válasza:
Én asztmás vagyok, de nekem lehetett használni a Ventolint, mert azt mondta a doki,hogy ha én nem kapok rendesen levegőt , akkor a baba sem
6/7 anonim válasza:
Coryzalia. A legjobb szer. Én is ezt szedtem kismamasag alatt.
7/7 anonim válasza:
Hogy hová? Egy másik, de normális orvoshoz. Jársz terhesgondozásra, vagy a "kőrzetinél" voltál?
Azután van olyan, hogy allergológiai szakrendelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!