Van itt olyan kismama aki sokat idegeskedett terhessége alatt?
21 hetes voltam, mikor a 19 hónapos fiam agyhártyagyulladást kapott. Majdnem elvesztettük... Egy hónap kórház, ebből két hét az intenzíven, 6 nap lélegeztetőgép. A terhesség miatt az intenzív osztályra nem mehettem be, nem látogathattam. Közben engem is befektettek, félő volt, hogy a magzat is beteg. Az is benne volt a pakliban, hogy kihordom végig és akkor derül ki, hogy baj van: nem éli túl a szülést, vagy vele is mehetünk az intenzívre. Szóval miután a kisfiam meggyógyult (hál'istennek maradéktalanul) a terhesség hátralevő részét ezzel a tudattal csináltam végig, közben gyógyítgattam a kisfiam lelkivilágát... Azt hiszem ez épp elég stressz egy kismamának!
A kislányom 1-jén lesz kéthónapos és azt kell mondja, sose láttam még nála nyugodtabb babát!
Én veszélyeztetett terhes voltam előző vetélés és a munkaköröm miatt.
A párom folyamatosan azzal piszkált, hogy menjek vissza dolgozni, mert így kevesebb lesz a pénzünk. Aztán fogta magát, és se szó se beszéd, elment itthonról. 6 órahosszát sétált a városban, még a rendőrséget is hívtam miatta, annyira féltem. 8 hetes voltam.
Kiválasztottam egy nevet, nekem támadt egy rokon, hogy ezt ők már 3 éve "lefoglalták". Nagyon rosszul esett. 18 hetes voltam
Sógorommal összekaptunk egy hülyeségen, és a saját apám engem hívott fel, hogy milyen vagyok...23 hetes voltam.
Nem lett jó vége. Mindenki támadott, piszkált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!