Van olyan kismama / leendő kismama, aki allergia gyógyszert szed? Mikor hagyta abba és mivel helyettesíti?
Nem szedtem semmit, de szerencsére nem volt vészes!
Próbáljatok homeopátiás szereket használni, talán segítenek!
Nekem sem volt terhesség alatt annyira intenzív az allergiám, mint máskor, nem használtam semmit, kibírható volt, pedig mindenre allergiás vagyok (fűfélék, fafélék, gyomnövények, gabonanövények, por, toll,... + kozmetikai szerek, fém). Kora tavasztól késő őszig szenvedek általában. Még a szakember is azt kérdezte utoljára: "Jézusom! Hogy bírja?!" :D
Szia!
26 hetes vagyok. Megkérdeztem a dokit, hogy mi legyen a gyógyszerekkel, azt mondta ne szedjem őket, de mást nem írt helyettük. Igaz eddig nem nagyon volt rá szükség, de még csak most indul az allergia szezon... Csak kibírom valahogy. Egyébként azt hallottam, hogy a Visine szemcsepp nem ártalmas terhesség alatt vagy kevésbé ártalmas mint a többi... Lehet kipróbálom.
Szia!
Én nem szedtem gyógyszert, mert mindegyik kiütött, ittam, szedtem kalciumot minden nap. Csalánkiütéses allergiám van, emellett fű, fa, állati szőr, por...., néhány ételallergia.
A terhesség első pár hetében ugyanolyan volt, de utána mintha elvágták volna. A szoptatás alatt sem jött elő, most megint terhes vagyok, ugyanúgy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!