Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lett a pocimmal? Baja...

Mi lett a pocimmal? Baja lehet a babámnak?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok és teljesen megváltozott a pocim. Van aki szerint fogytam és kisebbnek tűnik a hasam! +7-8 jg-nál járok! A baba nagyon aktív, van hogy fáj amikor mozog! Baja lehet? Mitől változhatott meg?
2014. júl. 30. 08:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia.Hát szaki nem vagyok benne mivel csak elöször vagyok terhes,de szerintem csak pozt változtatott a baba.Nekem azt mondta a doki,addig mig mozog semmi baja sincs,ugyhogy ne aggodj,mert az már nem tenne jot neki.Boldog babavárást :) 36hkm
2014. júl. 30. 09:01
 2/12 anonim ***** válasza:

Nézesd meg a magzatvizet, nehogy kevesebb legyen! Nekem így volt, szivárgott, vizesedtem és nagyon fájt, ahogy rúgott.

És nekem is megfordult, hogy alul legyen a feje, mert ott ugye több a víz.

Nem ijesztgetni akarlak, de itt csupa rózsaszín válaszokat fogsz kapni, pedig az élet néha fekete. Jobb elé menni a bajnak. Bármi is van, már nem olyan kicsi a babád.

2014. júl. 30. 09:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is elmennék uhra, higy megnézzék a magzatvizet. Ha fájdalmas a baba mozgása és a pocidat is kisebbnek látod, az sajnos a kevesebb vízre utal.
2014. júl. 30. 09:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, holnap megyünk a dokihoz. Én is a kevés m.vízre gondoltam! A lábaim nagyon szoktak dagadni, vizesedni! Remélem nem lesz gond!
2014. júl. 30. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Inkább orvossal nézesd meg, mint az itteni emberek válaszára adj. Figyelj: nekem 26 hetesen beindult a szülés. Ha akkor nem éppen a kórházba tartok a kötelező vizsgálatra, és nem tolnak azonnal a szülöszobába megállítani a folyamatot, hanem megkérdezem az ismerőseimet, akkor azok azt mondták volna, hogy nyugodjak meg ezek csak terhességi kellemetlenségek és a fiam már valszeg nem élne. Az ember ösztönből szeret nyugtatgatni, de itt senki sem látja mi a helyzet a kisbabáddal.
2014. júl. 30. 09:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Hogy-hogy beindult nálad a szülés 26 hetesen??Nem írnád meg nekem privibe,ha itt mindenki előtt nem akarod?Csak azért,mert én is 26 hetes vagyok...És hogy vetted észre??Jöttek a fájások??
2014. júl. 30. 09:39
 7/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Szóltam a dokimnak, hogy fáj, ahogy rúg, és nagyon vizesedik a lábam. (Kevés és szivárgó magzatvíz.)

Nem foglalkozott vele.

Amikor már nem rúgott, akkor küldött UH-ra, késő volt.

24. hét.

Legközelebb az ajtót fogom verni, hogy nézzenek meg!!!!

2014. júl. 30. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

Mindenkepp nezesd meg magad, de ne aggodj, minden rendben lesz!

31 hetesen egyebkent is tud kellemetlenseget csinalni mar a baba, elegendo magzazvizzel is. Nem tudom a hasad mennyit valtozott, de egy pozvaltas is sokat szamit.

Fo a biztonsag, de azert ne hagyd, hogy igy megijesszenek!

2014. júl. 30. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os:

az tűnt fel, hogy először negyed óránként jött egy erősebb összehúzódás (akkor még a Boráros téren tartottam és el akartam sétálni a Barossig, de egyre lassabban tudtam menni), a kórház közelében pedig tíz percenként úgy, hogy összegörnyedtem a kerítés mellett és már alig bírtam menni. Ahogy beértem jött a dokim, meglátott és tudta, hogy baj van. Ami VALOSZINÜLEG kiváltotta az az, hogy.nagyon keveset ittam és stressz is volt rendesen.

De infúzióra kötöttek, kaptam tüdő érlelőt és utána egy hétig nem kelhettem fel az ágyból.

Viszont a végén a 37. héten indítani kellett, mert kiderült, hogy óriás bébi és tök egészséges. Most is itt rohangál. :)

2014. júl. 30. 10:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Ami még eszembe jutott az "úgy sincs baj" mondatokkal az az, hogy két közvetlen ismerősöm van, akik babát vesztettek a nyolcadik hónapban, mert egyszerűen meghaltak a babák a pociban. Amikor egyszer nem mozgott a gyerekem egy napig és elkezdtem kérdezgetni az ismerősöket, hogy most ilyenkor mi van, akkor volt aki nyugtatott, de ez a két ismerős azt mondta, hogy ők nem.látják hogy hogy van a baba és inkább azonnal kórház.
2014. júl. 30. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!