Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lesz valami baja a babának?

Lesz valami baja a babának?

Figyelt kérdés
Takaritottam és domestosos lett a kezem.
2014. júl. 16. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz.mas is takarit terhesen.az fontosabb h ne lelegezd be...jol szellozo helyen hasznald.
2014. júl. 16. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
ha csak nem ittad meg nem lesz tőle baja.
2014. júl. 16. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle az ég világon semmi baja! De ha ennyire tartassz tőle, akkor miért nem használsz kesztyűt?
2014. júl. 16. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi baja nm lesz tőle.

Napi szinten avval kell takarítanom

Ertem en,hogy féltitek a babat, de a terhesseg nm betegseg,nm kell uvegburaban elni(mielott vki elkezdene,nekunk is nehezen jott ossze,de minden ugyanugy csinalok,mint elotte,kivetel,hogy nm egyedul pakolom a rohadt nehez cuccokat

)

2014. júl. 16. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
A terhesség nem betegség,viszont más állapot,szóval MINDENT nem kéne ugyanúgy csinálni mint előtte.
2014. júl. 16. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
En ertem es persze vannak dolgok csak neha olyan kerdeseket tesznek fel hogy csak pislogunk,hogy komoly,de nm szeretnek senkit sem megbantani,minden ember mas :)
2014. júl. 16. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez komoly kérdés?
2014. júl. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!