Ez a hőgörbe valóban progeszteronhiányra enged következtetni szerintetek?
2014. júl. 29. 21:33
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sajnos én sem tudok jobbat max bemenni az ügyeletre és füllenteni de sok értelme nincs ha ott sem látnak semmit. :/ Bikaerős teszttel mentem egyébként annak reményében hogy valamit azért csak ad. De nem... :( Vérzés szerencsére nincs, és a hőm is ugrott megint egyet felfelé úgyhogy szorítom a lábam jobb híján és reménykedek.
2014. júl. 30. 18:14
12/13 anonim válasza:
Bírd ki még egy picit szerintem és ne idegeskedj. Én 5+3 naposan mentem dokihoz de csak azért mert barnázom. Csak petezsákot látott és azt mondta két hét múlva menjek vissza, akkor már tutira látni kell van e benne baba. Sokszor kivagyok hogy lehet nem lesz benne baba (azóta is barnázok néha pedig írt fel utrot) de nem akarok hamarabb menni, hogy ne vigasztaljanak azzal hogy talán egy hét múlva lesz benne baba, várjunk még. Ha jövőhéten nem látnak nálam semmit (már majdnem 8 hetes leszek) akkor utána se fog, jobb ez így :/
13/13 A kérdező kommentje:
Én 5+2 leszek mikor megyek. Nem is várom, hogy sok mindent lásson az orvos csak tudjuk, hogy jó helyen van és adjon gyógyszert hogy egy kicsit megnyugodjak. Az előző babámmal sokkal türelmesebb voltam. 6+1 mentem és már szívhang is volt mégis megállt 13 hetesen :(( Szóval a nem idegeskedés nem nagyon megy :/
Kívánom neked hogy egy gyönyörű babát láss legközelebb!!!
2014. júl. 31. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!