Valóban szégyenlősebbek a kislányok? (ultrahang) Tapasztalatok?
Lányomra már a 12. héten kaptam tippet, aztán 16 hetesen egyértelműen látszódott. Szóval korántsem volt szégyenlős. :)
Most már az, de már 4 éves. :)
Ez nem igazán nem függő, csak attól függ, hogy miként helyezkedik el, és a doki vagy szonográfus mennyire ügyes.
Ja, én amúgy egyszer sem hánytam terhesen, és az arcom is szebb lett. Tehát a népi jóslások csak úgy érdekességnek jók.
Hát, én nem tudom, de nekem fiam lesz, és rendesen szét teszi a lábát :D:D és hegyes a pocak, szóval ki tudja!
én nekem 18.héten (ott derült ki,hogy nem 16., hanem 18.hetes vagyok) mondták meg biztosra, genetikai ultrahangon, végig nézte kb keresztmetszetbe a szonográfus, és lehetett látni már a kis zacsit meg minden :)
Azon kívül, hogy meg tudod a nemét, egy élmény :) bár még kicsit e.t. szerű volt szegénykém :)
Nem tudom, ennek mennyire van köze hozzá, de nekem csak a 26.héten tudta megmondani a doki, hogy lány, addig bujkált.
Szóval türelem :)
39hkm
Az en lanyom 18.het uh-n szetdobta a labat es megmutatta a puncijat. :-) vegkepp nem volt szegyenlos.
A hugomnak kisfia lesz amit nagy nehezen 4d-n meg tudtak nezni :D de allandoan hasra fordul es nem mutatja magat. Se az arcat semmit. Na o igazi szegyenlos baba. :-)
Nekem a 20 hetes ultrahangon aztmondta az orvos hogy nincs arra utaló jel hogy fiú lenne, de ezt nem mondja 100 % ra mert a baba mindig úgy fordult hogy csak nagyon nehezen tudta a kötelező méréseket is megcsinálni. Pedig nagyon kitartó orvos volt, párom szerint én voltam a legtovább bent, senkivel nem bajlódott ennyit. Most 10 héttel később, kedden megyünk majd 4D-re remélem ott kicsit magamutogatóbb lesz, mert szeretném ha szép képek lennének az én kis szerelmemről.
Amúgy nekem is aztmondja mindenki hogy biztos hogy lány mert a pocakom is nagyon gömbölyű, és derékra illetve csak csípőre "híztam", illetve inkább az édesebb dolgokat kívánom.
Anyunak is utolsó terhességével nagyon gömbölyű volt a pocak és neki is mindig volt egy csoki a zsebében, és hugicám lett.
De én is alig várom már hogy megtudjam mert eddig én sem tudtam miből milyet vegyek:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!