Valóban szégyenlősebbek a kislányok? (ultrahang) Tapasztalatok?
Mi is hiába akartuk "időben" kideríteni a pocaklakó nemét, csaknem sikerült, folyamatosan takarta magát, így végül a 26. héten feladtuk és elmentünk 4D-s utlrahangra ott derült ki hogy kislány.
Egyébként csípőben kiszélesedtem, egyetlen egyszer sem hánytam vagy voltam rosszul, a bőröm a terhesség kezdete óta gyönyörű, csak a sós ételeket kívántam ezért mi meg voltunk győződve róla, hogy fiunk lesz.
Hát tévedtünk.
Nekem is mindenki lányt tippel a népi megfigyelések szerint (kerek és még egészen kis pocak, hánytam is az elején, gyümölcsöt kívánok a hős helyett, édeset a savanyú helyett). A 16. hetin óvatosan tippelt lányra az orvos, de nem mutogatta magát túlságosan. most vagyok 21 hetes, csak a következő héten megyek UH-ra, remélem, akkor már kiderül.
A terhestornán a fiút váró nayukák azt mondták, hogy ők már a 12. hetin is kaptak tippet fiúra, a lányt váró anyuka meg csak a 20. héten tudta meg, hogy kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!