Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a hőgörbe valóban progeszte...

Ez a hőgörbe valóban progeszteronhiányra enged következtetni szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 29. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ezt meg ki mondta és mi alapján?

Ez egy tökéletes görbe. 16 napos luteális, megvan a megfelelő emelkedés is. Nincs pecsételő vérzés sehol, legalábbos nem jelölted.

2014. júl. 29. 21:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Én is azt kérdezném, amit az első. Honnan vetted?

Ez a görbe eléggé tankönyvi. Kifejezetten hosszú luteális szakaszod van, míg a progeszteronhiányra a rövid luteális szakasz és a menzesz előtti pecsételés jellemző.

2014. júl. 29. 22:11
 3/13 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy valószínüleg baba van a pocakomban azért ilyen hosszú a luteális szakasz. :) De egyébként is 14 lenne ha megjött volna.

Mivel volt pár hónapja egy vetélésem eléggé aggódok.

Az egyik barátnőm sok-sok éve próbálkozik a babával és már eléggé beleásta magát ebbe a hőgörbés, számolgatós dologba. Ő mondta rá egyből...

Az orvosom pedig még egy hétig nincs :(

2014. júl. 30. 06:18
 4/13 anonim ***** válasza:
szintén évek óta görbézek, de szerintem hülyeséget mondott a barátnőd.
2014. júl. 30. 10:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Rákérdezek a homeós gyógyszerészemnél!
2014. júl. 30. 12:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is nagy görbés vagyok, de ezt még nem hallottam, hogy ez alapján progihiányt lehetne diagnosztizálni. Sok minden utalhat rá, de ez pont nem.

Viszont nálunk vetélés után a köv. terhességnél (pl. nálam most) rögtön nyomják a progit. Jobb ötletük nem lévén. Meg nem is árt, ha nem is használ.

Nyilván az első nem odavaló maszatnál célszerű indulni a receptért.

2014. júl. 30. 12:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos, hogy bármi van jővőhét előtt nem ad mert látni akarja, hogy jó helyen tapadt-e meg. :( 4+3 hetes vagyok azt mondta még nem látszik UH-n menjek egy hét múlva... De úgy aggódok. Nem szeretném ha ezen múlna bármi is. :(
2014. júl. 30. 14:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom, megértem. :( Nem értek egyet a dokiddal, de azt hiszem, nem tudsz mit tenni. Akkor bizakodjunk!
2014. júl. 30. 15:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Teszteltél már?

Amíg nem vérzel, jó eséllyel nincs semmi gond. Orvoshoz hiába mennél, mert pár napos késés után kb. a nagy semmit látná csak. Esetleg a pozi teszt után jó ha kapsz progeszteron pótlást. Ennél többet per pillanat senki nem tud tenni.

Mérd tovább a hődet, a lényeg, hogy maradjon cover line felett tartósan (36,65)

2014. júl. 30. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:
6-8-as vagyok. Ne mérd a hődet!! Én megtettem és jól fel is idegesítettem magam. ;-) Tarts ki, már csak egy hét. Ha ez megnyugtat, néha csinálj egy-egy tesztet (ugyan olyan márkájút), hogy lásd, nem gyengül. Jobbat most nem tudok. :(
2014. júl. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!