Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nem bírtak felhagyni a...

Akik nem bírtak felhagyni a terhesség alatti dohányzással azoknál lett baja a babának?

Figyelt kérdés

Hányadik hétre és hány kg-val született

akik szidkozódni akarnak ne írjanak!!!

2014. júl. 28. 20:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
25%
Az a baj hogy ezt így nem lehet konkrétan kijelenteni hogy attól van baja egy babának. De valószínűleg több baja lesz mint a nem dohányzóknak. Arról már ne is beszéljünk , ha valaki akkor nem tudja abba hagyni , az később se fogja. Ráadásul sok pénzbe kerül. Na már most ezt a pénzt nyilván a gyerek ennivalóján kell meg spórolni. Mert azt is megfogja a dohányos szülő magyarázni hogy miért ad a gyereknek 300 forintos virslit, meg ugyan ilyen árban májkrémet . Ruhát is olcsót vesz neki, játékot is, esetleg számítógépet is. De a beteg szülő majd mindenre tud "megfelelő" választ adni. Legalább is azt hiszi. Még annyit hogy pár napja mellettem egy ember rágyújtott a maga tömött cigire és olyan köhögés fogta el, felszakadt neki utána a slepp !!! és olyat köpött hogy hányingerem lett.
2014. júl. 30. 07:19
 22/27 anonim ***** válasza:
29%

Én első terhességem alatt 4 hónapig cigiztem, azután hirtelen hányinger fogott el a füsttől onnan kezdve csak szülés után szívtam. Második terhességemmel 2 hónapig szívtam, azután szintén csak szülés után. első 3750 grammal 52 cm-el kiírt nap után indították, másdoik a kiírt napon indult be, 3700 gram és 51 cm. makk egészséges kislányok. a nagylány 2 éves, és védőnő doki szerint már 3 éves gyerekek szintjén van. beszél rendesen, sok mondókát tud, 10ig számol,az abc felét megtanulta,ismeri a színeket.

a Pici 3 hónapos, de ő is érettebbnek tűnik az átlagnál,több mindent csinál mint a többi 3 hónapos.

Édesanyám velem nem dohányzott, mégis asztmás vagyok pici korom óta, allergiás,laktózérzékeny stb...

Ezzel a dohányzós témával csak annyi a baj, hogy aki dohányzott terhesség alatt, és a gyerekének valami baja lett, akár kisebb akár nagyobb, nem bizonyítja azt be senki hogy a cigitől van.

2014. júl. 30. 08:38
 23/27 anonim ***** válasza:
40%
22. "a gyerekének valami baja lett, nem bizonyítja be azt senki hogy a dohányzástól van". Nem is kel bebizonyítani senkinek. Főleg ilyeneknek nem ,mint ti vagytok.
2014. júl. 30. 09:31
 24/27 csak1csajszi ***** válasza:

Miért fontosabb a cigi,mint a gyereketek? Én is dohányoztam,de amint megtudtam, hogy terhes vagyok,leraktam,azóta egy szálat se.... Mostanában álmodtam olyant párszor,hogy cigizek,de nem gyújtottam rá egyszer sem.

22 hkm

2014. júl. 31. 17:31
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
Az hogy valaki nem törődik a saját egészségével, akár fel is akaszthatja magát! De azért egy másik ember egészségével, életével nem törődni ??? Hát szép emberek vannak. Ezek nevezik szülőknek magukat.
2014. aug. 4. 07:01
 26/27 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen,nem mindegyik gyerek ez miatt beteg.

Szerintem sokan cigiznek csak nem vallják be az igazat és inkább hazudik.De tudod mit engem senki hülye véleménye nem érdekell.1-2 szálat szívok el,de attól minden rendben vele és egészséges a baba.

2014. aug. 6. 18:26
 27/27 anonim ***** válasza:
46%

kedves utolsó,igen,elvileg 1-2 száltól nem lesz baja a picinek,mert az kevés.Azoknak a dohányos kismamáknak is születik egészséges gyerekük,akik napi 1 dobozzal szívtak.

Pl.én,anyu nálam napi 1 dobozzal szívott,mégsincs semmi bajom,más meg betegen születik,pedig az anyuka rá se gyújtott terhesség alatt...

2014. aug. 6. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!