Akik nem bírtak felhagyni a terhesség alatti dohányzással azoknál lett baja a babának?
Hányadik hétre és hány kg-val született
akik szidkozódni akarnak ne írjanak!!!
Én első terhességem alatt 4 hónapig cigiztem, azután hirtelen hányinger fogott el a füsttől onnan kezdve csak szülés után szívtam. Második terhességemmel 2 hónapig szívtam, azután szintén csak szülés után. első 3750 grammal 52 cm-el kiírt nap után indították, másdoik a kiírt napon indult be, 3700 gram és 51 cm. makk egészséges kislányok. a nagylány 2 éves, és védőnő doki szerint már 3 éves gyerekek szintjén van. beszél rendesen, sok mondókát tud, 10ig számol,az abc felét megtanulta,ismeri a színeket.
a Pici 3 hónapos, de ő is érettebbnek tűnik az átlagnál,több mindent csinál mint a többi 3 hónapos.
Édesanyám velem nem dohányzott, mégis asztmás vagyok pici korom óta, allergiás,laktózérzékeny stb...
Ezzel a dohányzós témával csak annyi a baj, hogy aki dohányzott terhesség alatt, és a gyerekének valami baja lett, akár kisebb akár nagyobb, nem bizonyítja azt be senki hogy a cigitől van.
Miért fontosabb a cigi,mint a gyereketek? Én is dohányoztam,de amint megtudtam, hogy terhes vagyok,leraktam,azóta egy szálat se.... Mostanában álmodtam olyant párszor,hogy cigizek,de nem gyújtottam rá egyszer sem.
22 hkm
Kérlek szépen,nem mindegyik gyerek ez miatt beteg.
Szerintem sokan cigiznek csak nem vallják be az igazat és inkább hazudik.De tudod mit engem senki hülye véleménye nem érdekell.1-2 szálat szívok el,de attól minden rendben vele és egészséges a baba.
kedves utolsó,igen,elvileg 1-2 száltól nem lesz baja a picinek,mert az kevés.Azoknak a dohányos kismamáknak is születik egészséges gyerekük,akik napi 1 dobozzal szívtak.
Pl.én,anyu nálam napi 1 dobozzal szívott,mégsincs semmi bajom,más meg betegen születik,pedig az anyuka rá se gyújtott terhesség alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!