Eddig két olyan gyereket ismerek, aki viselkedészavaros, és kiderült, hogy mindkettővel dohányzott az anyuka pocakosan.
2014. júl. 29. 00:06
12/27 anonim válasza:
kedves utolsó,a sógornőm lánya is viselkedészavaros,és még cigi közelébe se ment,meg az apuka se dohányzik...Nem kell mindent a cigire fogni,főleg nem az ilyet.
2014. júl. 29. 07:44
13/27 anonim válasza:
Én sem tudtam le rakni. A fiam 40+5 hétre született, 3000 grammal és 62 centivel. A méhlepényen még a dokim is meglepődött hogy annak ellenére hogy dohányosról van szó milyen szép, nem volt meszes. Azt mondta ha nem mondtam volna neki hogy cigizek még az elején, (ugyanúgy a védőnő is tudta az elejétől !) nem mondaná meg hogy dohányos kismama voltam.
2014. júl. 29. 09:53
14/27 anonim válasza:
Velem nem dohányzott az anyukám, de szórakozóhelyen volt üzletvezető, ahol mindenki cigizett, és vágni lehetett a füstöt.
A 37. héten születtem 2200 grammal, de makk egészségesen. :)
2014. júl. 29. 11:02
15/27 anonim válasza:
Nővérem végig cigizte a terhességét, 2 héttel előbb született a lánya, 3 kg alatt. Szerencsére egészséges, de a kortársaihoz képest kicsit vissza van maradva, sokkal később csinált mindent mint más vele egykorú. De ez nem feltétlenül függ össze a kismama dohányzásával szerintem.
2014. júl. 29. 11:29
16/27 anonim válasza:
És,akik végdohányozták a terhességet,azok napi hány szál cigit szívtak közületek???
2014. júl. 29. 12:08
17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Én 5-6 szálat szívok naponta.
2014. júl. 29. 12:13
18/27 anonim válasza:
Szia!
Anyukam vegig cigizte mind a negy terhesseget,es mind a negyunk makk egeszseges lett es meg mindig egeszsegesek vagyunk.
En cigizem elso baba,es eddig egeszseges.
35hkm
Ismerek olyat aki vegig dohanyozta a terhesseget es beteg lett,de olyat is tudok akinek semmi baja nem lett.
Van olyan is aki nem cigizik de meg is betegen szuletett a babaja.
Vagy egyik vagy masik leszel,de nagyon remelem hogy semmi baja nem lesz:)
Es azt elfelejtettem irni,hogy en 4-5szalat szivok el egy nap,de anyum velunk 1dobozzal szivott el.
2014. júl. 29. 14:17
19/27 anonim válasza:
És attól nem féltek,hogy a babátoknak,amikor megszületik,elvonási tüneteik lesznek?Mert akkor már nem kapják a nikotint,ha kint vannak...
(én se tudtam letenni,26 hetes vagyok,de ettől félek)
2014. júl. 29. 18:14
20/27 anonim válasza:
Én csak néhány szálat szívtam. A kórházban pedig valahogy eszembe sem jutott, utána sem hetekig. Egyik babámon sem láttam elvonási tüneteket. Gondolom nem mindegy, hogy ki hány szálat szív. És valóban igaz az is, hogy az, hogy a baba beteg lesz-e vagy sem, nem feltétlen függ a dohányzástól. DE! Ha valaki szívja, mindegy mennyit és beteg lesz a kicsi, az élete végéig azzal a tudattal fog élni, hogy vajon az ő hibája-e... Én egyébként nagyon szégyellem magam, amiért nem tudtam teljesen letenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!