Aggódom, baj lehet?
Figyelt kérdés
Kb. 6 hetes terhes lehetek, csütörtökön megyek orvoshoz. Ma mikor együtt voltam a párommal, egy pici véres váladék jött ki belőlem. Azóta nem vérzek, nem görcsölök. Mi lehetett? Nagyon aggódom!2014. júl. 27. 20:59
1/4 anonim válasza:
Ha ennyire aggódsz,akkor miért nem mész el előbb orvoshoz??Attól,hogy csütörtökön mész,még előbb is elmehetsz pluszba...
Még időpont se kell a terhesgondozáshoz...
Nálunk úgy van,hogy ha baj van,vagy bármi,egyszerűen csak bemész az sztk-ba,a kartonzóba megmondod,hogy terhesgondozásra jöttél,és kész,kivárod a sorodat...
Nem fognak lecseszni érte,inkább azért,hogy miért nem mentél be előbb...
Gondolom,már nem dolgozol,otthon vagy,szerintem holnap reggel menj be,pár óra az egész,annak nincs értelme,hogy csütörtökig stresszelj ezen...
mi nem vagyunk orvosok,nem tudjuk,van-e bajod,vagy nincs...
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak elpattant egy hajszálér, mivel ilyenkor komoly vérbőség van odalent, előfordul. De én a helyedben nem várnék csütörtökig, elmennék már holnap dokihoz a biztonság kedvéért. De ne félj, nem feltétlenül jelent rosszat.
3/4 A kérdező kommentje:
Még dolgozom, pont délelőttös leszek. Majd akkor meglátom... Köszi a választ!
2014. júl. 27. 21:16
4/4 anonim válasza:
Hát,ha "majd meglátom",akkor nem aggódhatsz annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!