Miért aggódom ennyire? Hogyan nyugodhatnék meg?
Szia
Nekem elso baba,de en is rettenetesen aggodom... mar attol felek,hogy bevonzom annyit gondolok ra :/
15hkm
Köszi a válaszokat.
Csak azért fura mert az elsőnél nem aggódtam ennyit.
Azért aggódsz, mert már több ismerettel rendelkezel, mint az elsőnél.
Foglald el magad, akármi tereld el a figyelmed.
Utolsó, leírtad, amit akartam :) Azért féltek ennyire, mert folyton olvasgatjátok ezeket a rémtörténeteket. Én ugyanezt csináltam, egy idő után kezdtem azt érezni, hogy szinte lehetetlen épségben és problémamentesen kihordani és megszülni egy babát. Pedig nem az, csak akinek nincs semmi baja, az nem fórumokon lóg, meg irkál, hanem élvezi a terhességét :)
Sajnos én végülis szintén egy elrettentő példa lettem, most próbálkozunk a második terhességgel, ami már remélhetőleg sikeres lesz, de nyilván nagyon félek már. De egyet szentül megfogadtam: ha bebizonyosodik, hogy terhes vagyok, kizárólag pozitív történeteket leszek hajlandó olvasgatni a neten, tegyétek azt ti is! Ne aggódjatok, nem lesz semmi baj, boldog babavárást nektek! :)
Leírták előttem is.
Vágd el az internetkábeleteket és relax :)
Foglald el magad mással, élvezd újra ezt az időszakot hiszen ott szaladgál az élő példa körülötted, hogy képes vagy egy egészséges kisgyereket a világra hozni!
Boldog babavárást!
Nem olvasok semmi negativat.
Viszont az aggodalmam már jogos :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!