Kismamik, volt nektek volt ilyen fájásotok, aggódom?!
2. trimeszter közepén tartok. Pár napja a szeméremdombban vagy oda kisugárzó folyamatos enyhe menstruációs görcsöm van. Egyelőre tudom élni az életemet, inkább kellemetlen.
Inkább csak idegeskedem, hogy normális-e, másnak is volt-e ilyen.Előtte pár napig a petefészkeimet éreztem, aztán azt ez váltotta fel.
Kérlek segítsetek!
Orvos látott?
Így nem lehet megmondani, hogy van e komolyabb gond. Valakinél ilyen tünetek normálisak és végigkísérik a terhességét másnál elkezd nyílni a méhszáj.
Egy vizsgálat nem ártana szerintem.
Pár hete nézte a méhszájat, teljesen zárva volt.
Az "jó hír", ha másnál is van ilyen, és normális.
Első vagyok.
Az nem számít ha pár hete zárt voltál. A fájások, enyhe mensis görcs pár napja tart ezt írtad. A görcsök miatt kinyílhatsz pár nap alatt is. Nem ijesztgetni akarlak, de gondolom a babád a legfontosabb.
Én 22 hetes voltam amikor szerdai napon megvizsgált a dokim minden okés volt. Rá 3 napra szombaton mensis görcsökre ébredtem..bevettem 2 magnéziumot nem múlt el. Irány a legközelebbi kórház..kiderült, hogy elkezdett megrövidülni a méhnyakam..3 napig kaptam visszatartó infúziót és szteroidot.
Szerencsére időben cselekedtem...persze lehet nálad nincs ilyenről szó..de Én akkor is inkább megnézetném magam.
Nem voltak erős..folyamatos enyhe mensis görcsöt éreztem.
Szerintem ne tétovázz..inkább feleslegesen vizsgáljanak meg!!
Még ő a legjobb...
Mindegy, elmegyek ma tenyésztésre, hétfőre van eredmény. Ha negatív, és még fáj, visszamegyek a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!