Cukros kismamik, milyen értékeknél fognak inzulinra? Meddig romlik a cukor?
Hány grammos volt a reggelid? Hánykor etted a vacsit és hánykor a reggelit? Általában elég csak máshogy elosztani a ch-t.
On: Nálunk 7,0 alatt kellett lennie, egy- két kilengéstől eltekintve. Tehát ennél magasabb értéknél volt inzulin.
Tejet nem iszok,reggel csak teljes kiörlésű kenyeret szoktam enni,de eddig mindegyik 7 fölé viszi. Reggelire már csak 15 Ch-t ehetek,de így is fölmegy ezektől.10-kor eszek utóvacsit,eddig jò volt a korpovit keksz,már az is fölviszi.
A diabetológusom most annyit mondott várjunk,hàtha beáll,csak 8 fölé ne engedjem.
Amióta vérvételnél teszteltük a cukormérőm és tudom,hogy 0,5-t még rá kell számolnom,kiderült,hogy amit eddig éppen csak jónak mértem,nem jó...:-(
Teljesen el vagyok keseredve,igyekszem mindent betrartani és mégis ilyen vacak.
Köszi a tanácsot!
Nekem 10-re írták ki az utóvacsit.Egyébként közben kiderült,hogy nekem nem jók a sima "teljes" kiőrlésű kenyerek,csak a Norbis rozsos veknit ehetem,az nem viszi föl.Durva,hogy csak azzal tudom 7 alatt tartani. Kíváncsi leszek mit szólnak most majd az értékeimhez,főleg,hogy a vérvétel òta tudom,hogy rá kell számolnom,így előtte jò néhányszor 7 fölött. Most egy hete jó,bár ma nem kellett volna már anyós főztjét ennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!