Félek a terhességtől. Hány éves korban mondható "normálisnak" ha valaki gyereket vállal? Rengeteg kérdés lent.
Félek a terhességtől. Normális ez? Na de nem csak a terhességtől.. hanem minden mástól.
Például hogy:
-ott van bennem valaki
-a cigi mennyire káros rá, illetve megundorodnék-e a terhesség alatt a cigitől
-jó anya leszek-e
-együtt maradunk-e a barátommal
-nem-e jön ki hülyén hogy nem vagyunk házasok meg semmi és mégis gyerekünk van
-rosszullétek gyötörnének-e
-egészséges lenne-e
-lenne-e anyai ösztön bennem
-hogy viszonyulna a barátom hozzá
-a sulit hogy tudnám befejezni
-el tudnánk-e tartani
-mennyi lemondással járna
-fáj-e a szülés
-ha nem tudatosan hoztuk össze akkor úgy tekintenének-e rá hogy ez a gyerek "hiba"
-mennyire változna meg a testem és ezt mennyire tudnám elfogadni/változtatni rajta
- 21-22évesen korainak számít-e?
- ha nem érezzük magunkat érettnek a feladatra akkor mi van? (bár én 5-10-15 év múlva sem érezném magam érettnek és késznek a dologra mert lenne bennem egy szégyenérzet)
- megijeszt a tudat hogy egy gyerek nem 10-15 évre szól mint egy kutya, hanem egy életre
- látok embereket akiknek van gyerekük és nem jó körülmények között élnek és attól tartok hogy mi is úgy járnánk
-fogalmam sincs mennyi támogatás jár egy terhes nőnek, esetleg egy gyerek után (aki nem dolgozott, az elmúlt 365 napban nem volt végig biztosítva) és hogy az mennyi mindenre elég az a pénz..plusz az amit a barátom keres
-én sose tudok senkitől semmit elfogadni, de hallottam hogy nem vesznek új babaholmikat az emberek, hanem akiknél felszabadulnak dolgok, azokat továbbadják azoknak akiknek éppen szükségük lenne rá
Nem vagyok pesszimista csak inkább gondolok a rossz dolgokra, mert ha nem úgy lesz akkor kellemesen csalódok, ha meg mégis úgy lesz akkor fel voltam rá készülve (ha lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!