A kérdésem az, hogy létezhet-e, hogy valaki a terhesség kihordása alatt/után, meggyógyult egy korábbi betegségéből? Ez onnét jutott az eszembe, hogy egy kolléganőm mesélte, hogy terhessége előtt annyira cukros volt, hogy soha nem tudta beér-e a munkahelyére vagy bekómál és lerakják a következő állomáson a vonatról. Az Ő nődokija azt mondta, hogy tartsa csak meg a terhességét, mert ha szerencséje lesz, a méhlepénnyel kikerül belőle szülés alatt a betegség, és tényleg el is múlt a cukorbetegsége. Másnak is van/volt hasonló gyógyulása. Bárcsak az én hormonproblémámat is elvinné majd a terhesség.
Én még régebben azt olvastam valahol,hogy a baba őssejteket termel mikor fejlődik,és ezzel gyógyítja az anyát.De hogy ez milyen mértékű betegségskre hat,azt sajnos nem tudom.
2014. júl. 21. 19:36
2/16 anonim válasza:
Nàlam pont fordítva van.
Soha nem voltam allergiás, de terhesség alatt kijött, s azóta is tart!
2014. júl. 21. 19:40
3/16 anonim válasza:
nekem a bélrendszerem lett rendszeres és többet soha nem volt székrekedésem :-)
és megszűnt a pattanásságom is
2014. júl. 21. 19:41
4/16 anonim válasza:
A cukorbetegseg biztosan nem jon rendbe a terhessegtol.
Hormonproblemara jo lehet, azt is hallottam -es tapasztaltam is- hogy a belrendszerre jo hatasa van (bar eselyes, hogy ebben szerepet jatszik a nagyobb folyadekbevitel es az egeszseges taplalkozas). Hasznalhat meg migren eseteben is, illetve a mastopatia is javulhat tole.
2014. júl. 21. 19:44
5/16 anonim válasza:
Egy barátnőm allergiája szűnt meg a terhesség alatt, pedig aggódott, hogy korábban mindig kellett gyógyszer és a terhessége a parlagfűszezonra esett. De nem jött ki és azóta sem.
Én is allergiás vagyok, nekem se jobb se rosszabb nem lett.
2014. júl. 21. 19:44
6/16 anonim válasza:
Nekem a pajzsmirigy alulműködésem múlt el, pedig azt mondták, hogy az életünk végéig elkísér. Minden kellemetlen tünetem eltűnt, az értékeim is jók gyógyszer nélkül.
2014. júl. 21. 19:56
7/16 A kérdező kommentje:
Eddig mindenkinek zöld kezet adtam.
2014. júl. 21. 21:25
8/16 anonim válasza:
Nekem fájt a gyomrom és hasmenésem volt a lisztes ételektől (csak ha sokat ettem, nem lisztérzékenység csak allergia), első terhességemnél elmúlt, szoptatás után kicsit visszatért enyhe változatban, második terhességemnél elmúlt, most szoptatok de már nem az igazi. Biztos hogy szépen fokozatosan lemondhatok megint a kenyérről.
2014. júl. 21. 21:36
9/16 anonim válasza:
Cukorbetegség nem jöhet helyre? Akkor erre én vagyok az egyik ellenpélda.
Terhesség előtt inzulin intoleranciám volt, ami azt jelentette, hogy a szervezetem sokkal lassabban dolgozta fel a cukrot, mint egy egészséges embernek. Ha betartottam a diétáz és sokszor keveset ettem, nem volt baj. Viszont előfordult, hogy nem figyeltem oda, plusz tüdőgyulladásom is volt és 3napig 20fölött volt a cukrom, végül 32-es cukorral kerültem be... A diabetológuson is elmondta, hogy terhesség alatt szinte biztos, hogy súlyosbodni fog. A nőgyógyászom is aggódott és elküldött kimondottan tethesekkel foglalkozó diabetológushoz. Kb senki nem értette a három orvos közül, hogy mi van, mert minden eredményem javult. Bármit ettem, nem ment fel a cukrom. A terheléses vizsgálatom tökéletes lett! Azóta sincs bajom vele, nem diétázom már. Arra jutottak, hogy ritka, de van ilyen is.
2014. júl. 21. 22:22
10/16 anonim válasza:
Most vagyok a 18.hétben, és eddig semmi hire az allergiámnak :) féltem, hogy mi lesz velem idén, mert már kb10 éve májustól - nyár végéig folyamat szedtem a gyogyszert, és még úgy is voltak tüneteim!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!