10 hetesen a terhességtől fáj a derekam?
Figyelt kérdés
A popsim fölött nagyon fáj,főleg ha sokat vagyok talpon.Ilyen hamar jelentkezne ez a tünet?Hiszen még hasam sincs :)2013. júl. 25. 14:06
1/5 anonim válasza:
Én 12 hetesen voltam így. Semmi se segített se fájdalomcsillapító, se forrófürdő. Sírni tudtam volna a fájdalomtól, alig bírtam megmozdulni. Nem tudom mitől lehetett, előtte sose volt ilyen gondom.
2/5 anonim válasza:
Én is 10 hetes vagyok, tegnap voltam a védőnőmnél, és mondtam neki, hogy nagyon fáj a derekam, meg a lábam( de nekem van már egy kicsi hasam, mindenki azt mondja, hogy 13-14 hetes vagyok :D)
és azt mondta, hogy a terhességtől van, de azt pontosan nem mondta, hogy mi válthatja ki
3/5 anonim válasza:
12 hetes vagyok és szokott fájdogálni. De csak fájdogálni már. Ő a második gyermek, így már nem "tragikusan" élem meg a fájdalmat. Az elsőnél mozdulni se bírtam, sírtam a fájdalomtól.
Bár rajtam van plusz kilók, így talán ezért se tűnik fel annyira.
Ilyenkor tágul a medencéd, alakul a belső "rendezettség". Készül a szervezeted a maradék 6-7 hónapra és a szülésre.
Emiatt fájhat "mindened". Sajnos ezt túl kell élni. :(
4/5 anonim válasza:
Ja és 25. hetes voltam, amikor a combcsontom és a nemiszervem körüli csontokban tört rám iszonyat hasogató fájdalom .. na, annál szerintem még a császár is lájtosabb :D
5/5 anonim válasza:
én 9 hetes vagyok és 3-4 napja nekem is estére fáj a derekam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!