Terhességtől meggyógyulni?
étel allergiám van (volt?), mivel nagyon sok ételére vagyok allergiás, így kikerülhetetlen, emiatt ekcémám volt, 20 évig szteroidot használtam minden nap...
terhesen ugye nem lehetett,borzasztóan néztem ki, sok helyen a testemen nem volt bőr, a tenyeremen a húsom is kint volt, orvostól orvosig jártam, de nem tudtak segíteni.
szoptattam, ezért nem szteroidozhattam utána sem, 5 hónapig volt még gond a bőrömmel. utána jött a nyár, szépen begyógyultak a sebek (a fűtés rontott rajta), és azóta nincs semmi problémám, pedig már 4 éve nem szoptatok, még bőrgyógyászhoz sem mentem :)
allergiám biztos van még valamilyen szinten mert a gyomrom néha vacakol, a tejtől más a wc-n dekkolok, de zöldségeket, aprómagvasokat minden gond nélkül tudok enni. régen egy szem epertől vörös volt a testem pár óra múlva :)
mondjuk én ebben nem csak a terhességet látom "ludasnak", hanem a mértéktelen szteroid elhagyását is :)
nekem 17 éves koromtól PCO-m volt...3 évig emiatt fogamzásgátlót kellett szedjek, de attol meghiztam igy abbahagytam...2,5 év korhazba szaladgalással telt akkora cisztáim nőttek, h nem birtam mozogni...4-5-6 centisek jobb és bal oldalt...a ciklusaim 40-50 naposak voltak...a dokik azt mondtak nem, vagy nehezen eshetek teherbe...enyhe IR-em is volt...aztan 23 évesen megszültem a lányunkat aki csodaszámba menően mindössze fél év és 2 vetélés után maradt nekünk meg(spontán)...es elmultak a policiszták!se a 6 hetes kontrollon sem fél év mulva...azota sem!
szülés után napra pontosan 28 naponként megjött egy évig(soha nem volt ilyen...)aztan a pajzsmirigyem kezdett kicsit alulműködni ami szelénnel és jóddal helyre jött fél év után, viszont igy is másfél év volt mire megfogant a kisfiunk...ja és az IR-nek szintén se hire se hamva...mindkét terhességemmel tökéletes volt a terheléses cukrom!(meg amiket itthon mértem azok is...)
26 hkm :)
Nekem terhesség előtt sokszor volt migrénes fejfájásom. Nagyon féltem, hogy a picivel ezt, hogy fogom megoldani, ugyanis semmi nem használt csak a paracetamol hatóanyagú gyógyszer, ami terhességben nem igazán megengedett.
Nem tudom, hogyan de mióta pocakos vagyok azóta nem fájt a fejem egyszer sem. Most vagyok 39+1 napos. Remélem nem jön vissza a fejfájás nagyon élvezem, hogy nem fáj a fejem és nem menstruálok :D Ez segít elterelni a figyelmet a terhesség negatív velejáróiról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!