Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes terhes vagyok, es...

37 hetes terhes vagyok, es olyan de olyan ingerlekeny es faradt, hogy nem ismerek magamra veletek is van/volt ilyen?

Figyelt kérdés
Egyszeruen ha a leg aprobb dolgoktol is fel tudnek robbani, semmi nem jo ahogy van, olyan mintha az idegeim pattanasig feszultek volna ok nelkul. Semmi olyan nem tortent ami miatt ilyen ideges kene hogy legyek. Szulestol nem tartok egyaltalan, a babat mar varom nagyon, szedem a magneziumot, vasat. A masik meg, hogy hihetetlenul faradtnak is erzem magam, pedig a mult hetig teljesen aktiv voltam, tobb orat setaltam, tornaztam, napi 2 orat buszoztam be ki a varosban. Mostmeg mar az is megterhel hogy levigyem a kutyat egy 10 perces setara. Borzaszto, es szegeny ferjemet is kikeszitem szerintem.

2014. júl. 24. 17:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hat igazad van...tenyleg csabito a fajdalom mentes szules,csak sok mindenkivel beszeltem aki csaszarral szult hogy nagyon bantja utolag hogy nem elte at az "igazi" szulest...Na mindegy!Anyak vagyunk es ugyis a megerzesunkre hallgatunk!Amugy erzel valamit?Nekem van egy csomo kellemetlen tunet de egyik sem utal arra hogy kozeledne a szules!Sot!Felkeszultem ra hogy talan tulhordom mert azt olvastam hogy az arccal felfelé fekvo babakat tovabb hordjak! :( Egyebkent a fiaimat 1 es 3 nappal elobb szultem! :)
2014. júl. 26. 16:08
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen sztem teljesen mas ha ugy csaszaroznak hogy vajudtal elotte es muszaj a csaszar, vagy ha csak ugy valasztja valaki. Akkor teljesen elmarad a katarzis resze sztem. Szoval a termeszetre bizom. Hat nekem abszolut nincs semmi jele annak hogy keszulodne a fiucska, sot ugy erzem tulsagosan is jol elvan benn. Nagyokat alszik aztan tobb orat rugdos. :) Mara mar kezd kelleetlen lenni, mert gyakran faj a bordam meg a hugyholyagom. Na meg a fordulasokat ejszaka is nehez kivitelezni. Viszont sztem nekem meg nem volt joslo fajasom. Ill fajdogal sokszor de nem tudom hogy ereztem e mar azt egyaltalan. Inkabb alul szokott neha olyan izomgorcs szeru erzes lenni, de mintha azt a baba mozgasa okozna. MEg be is kemenyedik neha, de megint csak akkor amikor sokat rugdalozik es sztem a meh igy vedekezik. Hat en is kivancsi vagyok melyik nap kezdodik a show aug 15. en elvileg, nalam biztos a teherbeeses napja, csinaltam peteeres tesztet elotte. Szoval kivancsi vagyok tenyleg benn marad e 40 hetet, de sztem pontos lesz mint a svajci ora! :) Irjatok meg mindenkepp ha megszuletik es van egy perc idotok. Jah meg azt erzem meg hogy nagyon faradt vagyok meg mindig, de miota beseltem itt veletek az idegbajrol azota jobb kicsit a helyet. :) Remelem nalatok is! :) Na meg kedden megyek vas infuziora, kicsit tartok tole, bar nem hallottam meg olyat hogy vkinek baja lett belole, de azert vannak kockazatai. Remelem a faradsagon segiteni fog.
2014. júl. 27. 20:18
 23/25 anonim ***** válasza:
Alacsony lett a vasad? Tolem kedden vettek vert plusz valami kis fiolaba kellett magamnak kenetet vegyek...Szerintem jok lettek mert itt ugy mukodik ha nem hivnak 2-3 napon belul akkor minden oke!Hat en is pontosan tudom a teherbeeses napjat mert homeroztem plusz ovuteszteltem,es aztan az ultrahang is engem igazolt.Szoval kivancsi vagyok mikor kel utra a tunderkem!Huhh..en is rettenetesen faradok.komolyan mondom egy ebed elkeszitese alatt vagy tizszer leulok..Olyan nehezen jarok kelek mint egy teve!Utalom magamat.Remelem a szules utan ez hamar elmulik...Te jarsz nst- re?Itt nalunk nincs,pedig olyan kivancsi lennek ra mi tortenik odabent?? :)
2014. júl. 28. 04:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Hali ki hogy van??? Nálunk még nincs baba hétfőre vagyok kiírva de semmi jel :/ A.
2014. aug. 8. 21:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én szerdára vagyok kiìrva, de semmi jel. Se görcs, se nyàkdugò. Többiek?
2014. aug. 8. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!