Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes terhes vagyok, es...

37 hetes terhes vagyok, es olyan de olyan ingerlekeny es faradt, hogy nem ismerek magamra veletek is van/volt ilyen?

Figyelt kérdés
Egyszeruen ha a leg aprobb dolgoktol is fel tudnek robbani, semmi nem jo ahogy van, olyan mintha az idegeim pattanasig feszultek volna ok nelkul. Semmi olyan nem tortent ami miatt ilyen ideges kene hogy legyek. Szulestol nem tartok egyaltalan, a babat mar varom nagyon, szedem a magneziumot, vasat. A masik meg, hogy hihetetlenul faradtnak is erzem magam, pedig a mult hetig teljesen aktiv voltam, tobb orat setaltam, tornaztam, napi 2 orat buszoztam be ki a varosban. Mostmeg mar az is megterhel hogy levigyem a kutyat egy 10 perces setara. Borzaszto, es szegeny ferjemet is kikeszitem szerintem.

2014. júl. 24. 17:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%
Én 36 hetes vagyok és aktívan takarítok,mosok, főzök, sütök,teregetek,vasalok, házfelújítás és költözés közepette vagyunk és nem vagyok idegbeteg,hanem segítek a férjemnek amiben csak tudok.Nincsenek dühkitöréseim és nem kiabálok a férjemmel meg senkivel sem.A terhesség elején voltam ingerlékenyebb és ennyi.Kedves kérdező és a többi hozzászólók...próbáljátok magatokat kontrollálni,mert ha szülés utáni depresszió következik ugyanilyen vagy durvább hisztikkel, akkor az könnyen vezethet váláshoz.Gondolom most sokan lepontoznak, de nem egy ismerősöm van aki a baba születése után nem sokkal elvált,mert a férje nem tudta elviselni a sok hisztit.Nem tudom ti milyen körülmények között éltek,de a kutya is a jó dolgában bolondul meg-azt szokták mondani-lehet még a házimunkát sem végzitek el??Sok kitartott nőnél és úrinőknél fordul elő az ilyesmi.Vagy csak általánosítok?
2014. júl. 25. 15:42
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Köszi de nem kell az okoskodásod... képzeld én is aktív vagyok voltam én is mindent megcsinálom párom szerint álom terhességem van... :) amúgy meg mindenhez 2 ember kell szóval a veszekedéses is.... szóval örülj magadnak......Nekem nem kell az okitás...Első voltam..
2014. júl. 25. 16:10
 13/25 anonim ***** válasza:
66%
Kár volt ide írnod...És képzeld jó dolgom van de neked ehez semmi közöd... ha meg elhagy az én párom az a mi dolgunk neked ne fáljon...
2014. júl. 25. 16:13
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi a hibákért!!
2014. júl. 25. 16:14
 15/25 A kérdező kommentje:
Az hogy eddig nem volt nem jelenti hogy nem lehet. majd gondolj rank ha egy het mulva esetleg bekoszontene, ugyanugy ahogy a terhesseged elejen is. Azt sem akartad, megis volt nem? Mi sem akrjuk megis van. Ez van! Na de visszaterve a temankhoz, nekunk elso baba, en kinn szulok Zurichben, pont ma voltam dokinal, aki megkerdezte hogy akarok szulni. Leesett az allam teljesen. Mondta ha akarom itt svajcban engedelyezett a csaszar kivansagmusorra. Mondtam neki elgondolkodom rajta meg,egy hetem van, egybol nem akarok nemet mondani, de nagyon a termeszetes szules fele hajlok. Meghat a 8 es fel honap alatt erre is keszultem mentalisan es fizikalisan is. Szerintem jobb az nekem is meg a babanak is.
2014. júl. 25. 16:28
 16/25 A kérdező kommentje:
jah es augusztus 15-re vagyok kiirva. Meg 21 nap.. Es ti mikorra vagytok kiirva?
2014. júl. 25. 16:32
 17/25 anonim ***** válasza:
Én augusztus 11 re vagyok kiírva vasmegyében szülök.A.
2014. júl. 25. 17:27
 18/25 anonim ***** válasza:
3-as vagyok!Annyira jo hogy mindig van egy "okostojas"akinek bele kell am ugatni ismeretlenek eletebe!Koszi szepen te"alom feleseg" harmadik baba utan nincs szuksegem a te igen "hasznos" oktatasodra...Szerintem menj vissza apuci melle segitensegnek öt biztos jobban ertekeli a fontoskodasod,mint minket!!!! Akkor most kedves"kitartott jo dolgaban megbolondult urino tarsaim" :))))) ...magamrol...Harmadik baba lesz es ugy nez ki kislany!Aug.16 -ra vagyok kiirva.A babam arccal felfele fekszik igy egy picit be vagyok tojva a szulestol.Nagyon nem szeretnem ha csaszar lenne a vege!En Floridaban elek es itt lehetoseg van hogy nem korhazban hanem egy nagyon jol felszerelt szulohazban szuljek...Rabeszeltek a vizben szulesre.Szult mar valaki vizben csajok??
2014. júl. 25. 17:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem kedves kerdezo,hogy ha esetleg kivancsi vagy a velemenyemre en is a termeszetes szulesre szavazok.Ha meg esetleg megis kozben valamiert"neadjisten" nem sikerulne meg akkor is hozzalathatnak a csaszarhoz.Dontottel azota? :) 3-as voltam
2014. júl. 25. 17:35
 20/25 A kérdező kommentje:
Nah jol betalallt minket a mintafeleseg, pedig ingerlekeny terhes nokkel nem szabad lacafacazni! :D Szules: Alszom meg ra egyet, nem mondom hogy nem lenne egyszerubb... ilyen csabito lehetoseg, hogy svajci klinikan tenyleg jo szakorvosok mellett fajdalom mentesen szulni. Teljesen megbizom bennuk. Magyarorszagon eszem agaba se jutna hogy elgondolkozzak a lehetosegen, max surgossegi esetben engednem....DE a szivem a termeszetes fele hajt. Ugy erzem, egy teljesen uj szintet nyit majd meg bennem, hogy atesem ezen a kenyelmetlen vagy fajdalmas szulesen. Nagyon kivancsi vagyok mit tud a noi test, milyen erzesek vannak kozben, meg hat milyen katarzis lehet mikor vegig jon a testeden es felsir, es tudod hogy ti ezt most ketten csinaltatok meg. szerintem ez egy csoda hogy kepes igy megnyilni es eletet adni. De hogy ezt megeljem es teljesseget erezzek, megismerjem az ismeretlent, ahhoz fel kell torni a kemeny diot, megha fajdalmas is! :) Az nem semmi hogy vizben fogsz szulni! Kivancsi vagyok milyen lehet, majd ird meg hogy alakult! Hat en vizben szerintem nem tudnek szulni, mert valahogy nem tudnam elengedni magam kelloen, de amig lehet, vajudni kadban szeretnek, meleg viz az amugy is a nok nagy baratja, mikor (jo reg volt mar! :) ) mensi gorcseim is voltak arra mindig nagyon jo volt a meleg vizes zuhany. Remelem most is enyhit majd kicsit a gorcsokon. K.
2014. júl. 25. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!