Terhes vagyok vagy mas a baj? Kb. egy hete kezdtem nagyon ingerlekeny lenni, es sokszor faj a fejem. A mensimnek most kell megjonnie de nagyon felek.
Figyelt kérdés
az etvagyam egyszer kicsi maskor nagy es nagyon zavar a cigaretta fust ami eddig egy kicsit sem zavart.2009. márc. 15. 19:10
1/7 A kérdező kommentje:
valaszoljatok pls, elege felek.. maskulonben parommal csak kivevessel vedekeztunk(megszakitassal), tudom hogy az elvaladektol is lehetek terhes de azt mondta a nogyogyasz hogy keves az eselye.
2009. márc. 15. 19:12
2/7 anonim válasza:
hát a kevés esély is esély! tehát lehet hogy babás vagy! de az is hogy nem! szerintem tedd félre a reggeli pisid és vegyél egy tesztet és csináld meg! Sajnos igy nehéz megmondani hogy terhes vagy, vagy nem! a teszt többet segíthet, főleg ha mostanra nem várod a mensid!
De miért nem szedsz gyógyszert ha rendszeresen élsz nemi életet? az sem 100%ig biztos, de sokkal, de nagyon sokkal kevesebb az esélye a nem várt terhességnek!
3/7 anonim válasza:
Esélye van a terhességnek, de itt senki nem fogja megmondani, hogy biztosan az vagy-e. Várd meg meg amíg meg kell jönnie és 1-2 napos késés után csinálj egy tesztet.
4/7 A kérdező kommentje:
koszi szepen azert mind2totoknek a valaszt, maskulonben kb mennyi egy terhessegi teszt? es melyik a legjobb fajta? a nogyogyasz is megtudja mondani mar az elejen hogy az vagyoke vagy nem? es ha a nodokihoz kuld a hazidokim akkoris kell fizetni a kivizsgalasert? (meg nem vagyok 18 szoval meg gyereknek szamitol)
2009. márc. 15. 19:23
5/7 anonim válasza:
400Ft a legolcóbb a paikába
a kivizsgálás tb alapon megy-ingyenes
6/7 anonim válasza:
A qupido a legérzékenyebb, a gabriel teszt 800-900 ft körül van, a lilly 700, a clearblue pedig 1800. A qupido-t azért nem tudom, mert nem lehetett kapni a gyógyszertárban mikor voltam, de állítólag elég ritkán van belőle, mert az fogy a legtöbbet.
7/7 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindenkinek. de a nogyogyasz kmegtudja mondani hogy terhes vagyoke hogy ha meg az par hetes is vagy par napos terhesseg?
2009. márc. 15. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!