Normális, hogy még nem mutatta ki az uh a terhességemet? Ma vagyok elvileg 7hetes és két napos terhes (jún.14. utolsó mensi).
nekem pont emiatt csinált a doki a 12. hétig hüvelyi Uh-t, aztán csak utána tértünk át a hüvelyire. Sajnos a hasinál előfordul, hogy még nem mutatja ki.
Ha a teszt pozitív, akkor ott van a babó, hidd el.
Vagy kérj vérvételre beutalót, abból ki tudják mutatni, hogy terhes vagy-e.
szia!
nekem is így volt, papíron már én is 7.hetes voltam,az uh-n meg semmit nem látott a doki, sőt, még azt is mondta, készüljek fel h kikaparnak ha nem lökődik ki az a kis petezsákféle, mert ez egy probléma.. na jól elkenődtem, de hál istennek nem lökődött ki :)) 2hét mulva amikor a 9.ben voltam, a doki 7.be rakott uh szerint, későbbi bab volt mint a szokásos. :) szóval nyugi, ha izgulsz menj másik dokihoz-én is azt tettem, picikém 13hós, kistesó már a pociban :)) nyugi tuti nincs gond, lehet h a tiéd se papírforma szerinti babóca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!