Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy még nem mutatta...

Normális, hogy még nem mutatta ki az uh a terhességemet? Ma vagyok elvileg 7hetes és két napos terhes (jún.14. utolsó mensi).

Figyelt kérdés
Délelőtt voltam vizsgálaton, és a hasi uh nem mutatott semmit, igaz üres hólyaggal mentem.A hüvelyi uh-juk pedig nem működik. Annyira szomorú lettem, hogy még mindig nem tudhatok biztosat! Péntekre rendelt vissza a doki, hogy hátha addigra jó lesz a hüvelyi uh. Már két hete is voltam, akkor azt mondták, hogy jöjjek vissza, mert még úgyse biztos, hogy kimutatná. Ez volt életem leghosszabb két hete! Erre tessék! Volt, aki járt már így, hogy a 7 hetes terhességet a hasi uh nem mutatta ki?
2008. aug. 4. 13:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem pont emiatt csinált a doki a 12. hétig hüvelyi Uh-t, aztán csak utána tértünk át a hüvelyire. Sajnos a hasinál előfordul, hogy még nem mutatja ki.

Ha a teszt pozitív, akkor ott van a babó, hidd el.

Vagy kérj vérvételre beutalót, abból ki tudják mutatni, hogy terhes vagy-e.

2008. aug. 4. 17:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak üzenem, hogy én az elmaradt menses után két nappal csináltam először tesztet, és az már kimutatta.
2008. aug. 5. 19:28
 13/13 anonim ***** válasza:

szia!

nekem is így volt, papíron már én is 7.hetes voltam,az uh-n meg semmit nem látott a doki, sőt, még azt is mondta, készüljek fel h kikaparnak ha nem lökődik ki az a kis petezsákféle, mert ez egy probléma.. na jól elkenődtem, de hál istennek nem lökődött ki :)) 2hét mulva amikor a 9.ben voltam, a doki 7.be rakott uh szerint, későbbi bab volt mint a szokásos. :) szóval nyugi, ha izgulsz menj másik dokihoz-én is azt tettem, picikém 13hós, kistesó már a pociban :)) nyugi tuti nincs gond, lehet h a tiéd se papírforma szerinti babóca.

2009. jan. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!