Normális, hogy még nem mutatta ki az uh a terhességemet?
Ma vagyok elvileg 7hetes és két napos terhes (jún.14.
utolsó mensi).
Figyelt kérdés
Délelőtt voltam vizsgálaton, és a hasi uh nem mutatott semmit, igaz üres hólyaggal mentem.A hüvelyi uh-juk pedig nem működik. Annyira szomorú lettem, hogy még mindig nem tudhatok biztosat! Péntekre rendelt vissza a doki, hogy hátha addigra jó lesz a hüvelyi uh. Már két hete is voltam, akkor azt mondták, hogy jöjjek vissza, mert még úgyse biztos, hogy kimutatná. Ez volt életem leghosszabb két hete! Erre tessék! Volt, aki járt már így, hogy a 7 hetes terhességet a hasi uh nem mutatta ki?
Hát...szerintem 7 hetes terhességet már ki kellett volna, hogy mutasson, márcsak azért is, mert 7-8 hetesen már van szívhang is. De ez még semmit nem jelent, lehet olyan picike, és úgy elbújt, hogy nehezen fogja a doki is megtalálni. De ha ott van akkor biztos meglesz. Szorítok. Egyébként tesztet csináltál?
2008. aug. 4. 13:29
2/13 A kérdező kommentje:
Két hete csináltam 4 tesztet, mind pozitív és most is csináltam egyet délben, az is pozitív és erősebb az eddigieknél. Meg azt is mondta a doki, hogy hátrahajló méhem van, és így kicsit nehezebb megtalálni.
2008. aug. 4. 13:37
3/13 anonim válasza:
Szerintem ne ijedj meg.
A hasi ultrahangon nem biztos, hogy látszik, mert az kevésbé érzékeny.
Ezért van az, hogy általában 12 hetes korig hüvelyi UH-t csinálnak.
Nyugi!
Üdv:27 hetes kismami
2008. aug. 4. 13:37
4/13 anonim válasza:
A 2. válaszoló vagyok.
Az, hogy terhes vagy az már-már tény.
A teszt inkább mutat terhességnél negatívat, mint tévesen pozitívat.
Az Uh-ra várj türelemmel, vagy menj más helyre.
Gratula!
2008. aug. 4. 13:41
5/13 anonim válasza:
Szia! Szerintem sem kell megijedned! Én először 3 pozitív teszt után voltam 5 hetesen és vissza kellett mennem 2 hét elteltével. A 7. héten már volt szívhang, az 5.-en alig találták meg a petezsákot - hüvelyi UH-val!!! Egyébként a 7. heti is hüvelyi volt, sőt, a 12. heti genetikain a hasi mellett volt hüvelyi, mert így élesebb a kép. Drukkolok, hogy minden rendben leygen! Nem véletlen, hogy hüvelyit használnak a terhesség elején!!!
2008. aug. 4. 13:43
6/13 anonim válasza:
Ha a magánrendelésen nem működött az ultrahang, nem próbálsz meg elmenni egy sztk-s rendelőbe, még az is jobb, mint a bizonytalanság. Vagy ha ott voltál legutóbb is, akkor egy másik (egy körzetbe tartozó (100 km-en belüli)) rendelőbe is elmehetnél, az is ingyenes, a védőnőktől kérjél beutalót. Én pl Békés megyei vagyok, de mehetek Békéscsabára, Gyulára, Mezőkovácsházára, Orosházára, Szegedre. Szerintem próbáld meg!
Szerintem tuti terhes vagy, és hüvelyivel már biztosan látnák.
2008. aug. 4. 13:46
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Lehet elmegyek egy magándokihoz, most sztk-ban voltam. Vagy megpróbálom kihúzni péntekig.:(
2008. aug. 4. 13:55
8/13 anonim válasza:
En 9 hetesen voltam ultrahangon Becsben,es hasi ultrahangon semmit nem lehetett latni,meg a petefeszket sem!Ezert megnezte utana huvelyi ultrahangal ahol nagyon jol lehetett latni a babat, szivet is..Ugyhogy hidd el az a baba ott van csak inkabb huvelyivel nezesd meg..25 hetes kismama
2008. aug. 4. 14:59
9/13 anonim válasza:
akkor lenne baj, ha a hüvelyi ultrahang nem mutatta volna ki, a hasi nekem sem mutatta még 8 hetesen sem, csak a hüvelyi.
2008. aug. 4. 16:12
10/13 anonim válasza:
Szia!
Neked mikor lett először pozitív a tesz? Hány hetesen? Mert én ma voltam dokinál, és a hasi uh nem mutatott semmit, de én érzem, hogy valmi más ebben a hónapban. És sajna a tesztem is negatív. Azt mondta a doki, csináljak egy hét múlva tesztet. De hüvelyi uh-ot nem csinált. teljesen tanácstalan vagyok. A hőm fent van, a mellem fáj, a teszt pedig negatív. Tudom, ez sajna nem segített, csak szeretném, hogy tudd, más is van így! :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!