Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utolsó 6 hétben még hány...

Az utolsó 6 hétben még hány kg jöhet fel?

Figyelt kérdés
Most a 35. hétben vagyok, eddig 7kg-ot híztam. Még mennyi várható?
2008. aug. 4. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! ez nagyon változó, álltalában most még 2 kiló várható, de vannak kismamák akiknek ilyenkor már lefelé megy, én pl az uccsó hóba 1,5 kg fogytam:):) de ne aggódj szülés után hamar lemegy én 14 kg híztam és a szülés után 2 héttel ha hiszed ha nem már csak 4 kg plusz volt rajtam:):)
2008. aug. 4. 10:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

Én a 35. hétig híztam kb 12-13 kg-ot.

Utána egy hét alatt kb 3 kg-ot, ez mind víz sajna.Ráadásul még tetőzi a dolog, hogy iszonyatosan kívánós lettem és már nem érdekel, úgy döntöttem inkáűbb most eszek fagyit csokit mindent amit akarok, mert utána a tejci miatt nagyon meg kell válogatni mit küld le az ember a gyomrába :o)

Szóval sztem én az elmúlt 4 hétben nagyon összekaptam magam, de nem jüön rám a nyári papucsom sem és fel van dagadva az arcomtól kezdve minden végtagom.Most kb 18-20 kg + lehet rajtam aminek iszonyat nagy része víz.Ez szülés után ki fog ürülni 2 héten bell.Sajna ez a nagy meleg nem tesz jót az anyukáknak.

39 hetes kismami

2008. aug. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!