Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet fürdőbe menni az utolsó...

Lehet fürdőbe menni az utolsó 6 hétben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy meleg vízbe nem szabad ülni, és hogy nagyobb nyilvános fürdőkben fertőzésveszély miatt nem ajánlják a fürdést, de most egy olyan szülinapra vagyok meghívva, ahol egy kisebb wellnesses helyet (jacuzzi szaunák úszómedence) kibérel a szülinapos a társaság számára, tehát elvileg kevés ember fog fürdeni, és gondolom a jacuzzi is langyos vizű. Így elmehetek nyugodtan vagy inkább ne? 34hkm
2011. febr. 16. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem ne hagyd ki hiszen szülés után egy ideig így nem nagyon fogsz tudni kikapcsolódni :)

Úszómedence csak akkor gáz ha hajlamosabb vagy egyéb fertőzésekre egyébként még jó is egy kis úszkálás...jacuzziról annyit találtam,hogy ha nem meleg vizű akkor szintén nem gáz,a szauna....én tuti kihagynám

2011. febr. 16. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a jacuzzit is hagy ki!Az a sok buborék nem biztos,hogy jó a pocakodnak,ráadásul hangos és megzavarhatja a Babát.Nekem van egy lábmasszírozó gépem és még azt sem javasolják kismamiknak a rezgések miatt. A szauna Tilos,túlmelegedés miatt!A 34.hét már nagyon közel van a végéhez lehet,hogy már nyitva van a méhszájad is.Én nem kockáztatnék pont a fertőzések miatt.Ha kibírod,hogy ne fürödj nyugodtan mehetsz,érezd jól magad:)Babával sokáig úgysem mehetsz:)
2011. febr. 16. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az a biztos, ha megkérdezed a dokidat.

A szaunát tuti nem fogja engedni, ahogy már írták túlmelegedés miatt, a fürdőzést meg függővé teheti a méhszájad állapotától.

2011. febr. 16. 23:49
 4/4 A kérdező kommentje:
igen a szaunázást már régóta hanyagolom, majd konzultálok akkor a dokival tényleg, bár pont ezen a héten nézte és még zárt a méhszáj... maximum majd zuhanyozom:D
2011. febr. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!