Utolsó pár hétben hányszor vizsgált meg a dokitok? A 36. hét után?
Engem utoljára a 36. héten. Azóta nem tudtunk találkozni, mert vagy műtött, vagy nem volt bent, mikor ctg-n vagy uh-n voltam.
39 hetes vagyok. Holnap megyek újra ctg-re, remélem hogy találkozom végre vele, mert jó lenne megbeszélni mi lesz ha a kiírt napig nem indul be a szülés. (második baba, első császár volt, most term.szülésnek indulna, de túlhordani nem szeretném, főleg hogy nagy baba lesz). Múltkor még telefonon sem értem el.
Első babám is nála született, 100%-ig elégedett voltam vele, de most egyszerűen nem tudok vele beszélni...
Ez azért elég furi nekem, főleg, hogy császáros voltál. A hegedet ellenőrzi valaki?
Én a 35-38.héten hetente jártam, 38-39.héten heti 2-szer, 39-től 41-ig pedig 2 naponta.
Igen, a hegem nézték uh-n, elég vastag volt a múlt héten.
Valahogy mindig így jön ki, hogy nem tudunk találkozni. Csak most már jó lenne találkozni. Kíváncsi lennék pl hogy hogy áll a méhszájam. De ma telefonon sem tudtam elérni. :S Remélem holnap bent lesz és beszélhetünk ctg után.
Ja, és nekem is második baba. És az elsőt is nála szültem.
EGyébként Te melyik napra vagy kiírva? Hol szülsz?
36.héten, utána a terminus után 2 és 3 nappal, mert valami szintlen szagtalan folyt, ami nem magzatvíz volt. Ha mostanság volt UHd, nincs gond a kicsi szívhangjával, nincsenek fájásaid, akkor felesleges macera a manuális vizsgálat. Nem vagy előbb ha tudod, hogy 2100es a méhszáj, vagy kicsit vérzel, és aggódsz mi lehet.
Amúgy annyit mondtak a kiírt dátumkor, hogy 1hétig lábon ki be rohangálok, utána befektetnek, és amíg jó állapotban van a kicsi, addig egyben ott vizsgálnak, vagy indítanak, vagy magától indul.
Érdekes, hogy eddig fogadott orvossal ilyet nem beszéltél meg, mi legyen ha kiírt dátum és a kicsi nem akar kijönni.
A.: jól vagy a baba is: a1.:egy hétig napi ctg hazajárósan, és utána meglátják. a2.:jófej és befektet, aztán meglátjátok.
B.:valamelyiktek nincs jól, nincs kérdés, indítanak...
Nagy baba, jó kérdés, azt mondta eddig mehet normál módon a szülés, vastag a heg, akkor lehet menni is fog, ha valami gond van úgy is műtőben kötsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!