Leendő anyuka kérdése:
Szinten14 hetes vagyok második baba lessz olyan érzést éreztem mintha rezegne a pocakba valami? Ma éreztem elöször szerintetek babát éreztem meg mintha valami kipukkana valami ott bent? Köldök fele érzem talán lejebb
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 13:39
1/6 anonim válasza:
igen, a baba az. Én az első babámnál 14 hetesen éreztem elsőre, úgy mint te.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a fogalmazásért :) és a rezgés is a baba ?de nem egész alul érzem köldök tájékán bal oldal de csak.ott :)
2014. júl. 18. 13:47
3/6 anonim válasza:
èrezheted már a babát ennyi idösen, de köldök tájon nem. A baba annál sokkal lejebb van. Már nem emlékszem pontosan mikor éri el a köldököt, de még tuti nem.
4/6 anonim válasza:
Pont ugyanigy ereztem mint te, 18 hetesen. Bal oldalt. :)
5/6 A kérdező kommentje:
De ha nem a baba akkor mi? :( most kicsit csalódott vagyok :( :)
2014. júl. 18. 14:11
6/6 anonim válasza:
ha nem a babát érezted mozogni, lehet hogy ő mozgott és te a magzat vizet érezted (ha rezgést éreztél) :) ahogy rugkapált:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!