Ha többször pisilok keveset az baj? Baba ráfeküdt a vezetékre?
Figyelt kérdés
Láttam ma is ilyesmi kérdést, a vesével kapcsolatosan..Ugye nincs baj?ha ülök is kitámasztom a hátam , hogy ne a vesére hólyagra feküdjön a baba.22 hkm2014. júl. 17. 16:09
1/6 anonim válasza:
Elvileg ha nincsenek panaszaid miközbe pisilsz, alhasi fájdalom, szúró érzés akkor nincs gond ezzel szerintem. De ha mégis kételyed van, kérdezz rá a védőnőnél
2/6 anonim válasza:
semmi baj, ne ijedj meg! Valószínűleg nyomja a hólyagodat, emiatt van a gyakori inger, és mivel gyakran pisilsz, így mennyiségileg nem túl sok alkalmanként. Mindkét terhességem alatt végig így voltam. Ez abszolút természetes, semmiféle probléma nem lesz emiatt.
Minden jót!!
3/6 anonim válasza:
Nekem elnyomta a baba a vezetéket. Tünetek: állandó pisi inger, de nem jön, vagy csak pár csepp. Deréktáji fájdalom. Hányinger, hányás. Rossz közérzet, láz. A terhesség alatt jellemző a gyakori vizeletürítés, az normális dolog. Ha esetleg más tünet is betársul, irány a doki!
4/6 A kérdező kommentje:
utolsó: nekem is van , hogy fáj sőt jobb oldalon de elmúlik..iszok sokat ne legyen gond, remélem nem lesz.
2014. júl. 17. 18:51
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nekem a sok ivás nem segített, de a fájdalom sem múlott el. Akkor mentem dokihoz, és kórház lett a vége. A legtöbbször a jobb oldali vesénél okoz gondot a baba, ahol neked is fáj. Szerintem menj dokihoz, nehogy súlyosbodjon. Írtam a másik ilyen kérdésnél is, majdnem koraszülésem lett.
6/6 A kérdező kommentje:
hát ha nem múlott el nem csodálom.bízom benne, hogy nincs vele gond, ha rosszabbodik mindenképp doki.és hol van még a szülés?jó ég.
2014. júl. 17. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!