Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártok azzal a babának, ha...

Ártok azzal a babának, ha mindig jól belakom? Utána nehezen veszem a levegőt, de nem tudok többször keveset enni.2-3szor eszem, de akkor kiadósan. Más is van így?

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Főleg magadnak ártasz, mert könnyen elhízhatsz. A többször keveset evés pedig sokkal jobb és egészségesebb, a rászokás pedig kizárólag rajtad múlik.
2009. jún. 11. 19:59
 2/3 anonim válasza:
A babának nem hiszem, h ártasz, bár a hízással a vércukorszint miatt vigyázni kell. Próbáld megállni h nem laksz be jól, akkor te is könnyebben kapsz majd levegőt, és a késöbbiekben nem fog akkora gondot okozni a gyomorégés és a plussz súly.
2009. jún. 11. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is épp így vagyok, mint te. Napi 3X eszem, de mindig jól belakok... A reggeli az még csak hagyján, de az ebéd és a vacsora az mindig több a kelleténél. Utána persze én is felfújódom, stb... Most vagyok 35 hetes és 16 kilót híztam. Én amondó vagyok, hogy majd szülés után leadom...Most eszem mert túl jól esik...
2009. jún. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!