Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért szeretnének sokan fiút?

Miért szeretnének sokan fiút?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom,hogy fiút szeretnének vagy az Apuka vagy az Anyuka vagy mindketten.De miért olyan jó a fiú?Mit szerettek a legjobban a fiatokban?
2014. júl. 16. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is fiút akartam, az is lett :D Már 5 hónapos. Ha lesz még gyerekem, reménykedek, hogy fiú legyen, de abból jöhet még 3-4.

Vannak lánygyerekek a rokonságban, már nagyobbak, de számomra kicsit idegesítőek. Hercegnő, tündibündi, varázspálca,körömfestés, lábkörömfestés az agyamra tud menni. A legkisebb 6 éves, mindig produkálja magát, táncol, énekel, ordít, egyszóval elviselhetetlen.

2014. júl. 17. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék lányt ebbe a mocskos mai világba .

Hiába neveli úgy az ember, már nem a régi világ van.

2014. júl. 17. 09:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez megoszlik, sok ismerősömtől hallottam már, hogy lánypárti, és sokan közülük az apukák! Talán azért érezni mégis úgy, hogy fiút szeretnének többen, mert még mindig bele van kódolva az emberek ösztöneibe, hogy "továbbvigyék a nevét", hogy "egy fiú az 'kell'". De amit én inkább látok a környezetemben az az, hogy aki már megtapasztalta az egyik nemet, el tudja képzelni másodjára is. Nekem két fiam van, másodjára szerettem volna kislányt, hogy lányom is legyen, de ma már nem bánom, hogy egyneműek, sok előnye van. És én sem tudom már elképzelni a csajos játékokat, öltöztetést.. Ennek ellenére remélem a születendő keresztgyerekem lány lesz, így valamilyen szinten megélem ezt is.

Viszont az, hogy a "fiúkkal kevesebb gond van", úgy gondolom csak kamaszkor után igaz. Az óvodában is inkább a fiúk a problémásak, rájuk panaszkodnak többször az óvónők, verekednek, kezelhetetlenebbek. Míg a lányok szófogadóbbak, hamarabb érnek... Persze kivétel erősíti a szabályt. :)

2014. júl. 17. 09:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is megoszlik. Mi ketten vagyunk lanytestverek, valoszinüleg emiatt en is mindig 2 lanyt szerettem volna, de aztan meglattam a ferjemröl a kiskori fotokat, es ott akkor teljesen megvaltozott ez bennem, azota inkabb szeretnek fiut, de az egy fiu, egy lany lenne a legjobb. Barmi is lesz persze, mindegyiknek fogunk örülni.
2014. júl. 17. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert sokan úgy gondolják, hogy egy fiúval kevesebb a gond, nem kell úgy félteni, ő viszi tovább a nevet és hasonló hülyeségek.

Én világ életemben tudtam, hogy kislányom lehet csakis, páromnak mindegy volt (bár amíg nem tudtuk a nemét, addig fiúnevekkel bombázott...). Anyósom viszont odáig ment, hogy közölte, hogy "csak fiút szülhetsz" - hát vágtam rá egy fejet :S

Már 5 hónapos a csajszim, és az egész család imádja, az apja pici hercegnője az első pillanattól fogva.

2014. júl. 17. 11:03
 16/16 anonim ***** válasza:

#1 - nem igazán értem az érveidet. Miért lenne muszáj habos-babosba öltöztetni a kislányt? Nekem is lányom van, eléggé uniszex ruhái vannak. De ha fiúrészlegen tetszik meg ruha, akkor azt kapja. Később majd eldönti, hogy neki milyen stílus tetszik.

Lányt jobban kell félteni...miért? Terhességtől? Az miért jobb, ha a fiad ejt teherbe egy lányt?

A fiúkat kamaszként én éppen, hogy jobban félteném, mert nagyobb a kockázatkereső hajlam bennük a tesztoszteron miatt.

2014. júl. 17. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!