Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért szeretnének sokan fiút?

Miért szeretnének sokan fiút?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom,hogy fiút szeretnének vagy az Apuka vagy az Anyuka vagy mindketten.De miért olyan jó a fiú?Mit szerettek a legjobban a fiatokban?
2014. júl. 16. 22:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Hű...

Hát. Első gyerekem fiú, a második kislány, ő majd októberben születik meg. Én is fiút szerettem vna elsőre, másodikra egyszer ezt , egyszer azt, de kislánynak is örülök.

Én soha nem voltam egy tipikus kislány. Mindig fiúkkal játszottam (ők laktak csak a környékünkön korombeliek), legózta, fociztam, tini koromban is inkább a fiúkkal értettem meg magam.

Ebből kifolyólag eléggé távol áll tőlem a rózsaszín hercegnős téma.

Engem elborzaszt egy csupa rózsaszínbe öltöztetett kislány, akinek 4-5 féle csillivilli rózsaszín virág és egyéb van a hajában, a hercegnős ruhák, a nyafogás. :S

Meg a másik, h egy lányt félteni kell. Fiút is, persze, de egy lányt sokkal jobban.

Ha a fiam 13 évesen csajozik, nem akkora para mintha a lányom pasizna ennyi idősen pl.

Tudom ennek nagyon nagy része nevelés kérdése, de valljuk be, h a társaság (iskola, barátnők) talán ennél is erősebb. :/

2014. júl. 16. 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Én kb 12 éves korom óta vágytam arra, hogy gyerekem legyen és mindig fiúnak képzeltem. Nem tudom megmondani, hogy miért. :) Talán, mert mindig bátyra vágytam. Pedig én imádtam babázni. Két fiam van, teljesen jól elautózgatok velük, igaz, másodjára kislányra vágytam, csak hogy tudjam az milyen. De örülök, hogy inkább két fiam van, mint két lányom, ezzel a férjem is így van, pedig ő elsőre is kislányt szeretett volna. :) Szeretem a kispasis dolgokat, homokvárat építeni, kukásautót, fűnyírós traktort bámulni, autópályát építeni, stb. A csajos dolgokat pedig a barátnőm kislányán élem ki, neki veszek kisrucit (a rózsaszín tőlem is távol áll), stb., bár ő meg elég "fiús", eleven, akaratos, turbónyuszi, mindenre felmászó, autótologató, szóval a fiaimmal teljesen egy hullámhosszon van! :D
2014. júl. 16. 23:00
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
En meg az ellentetje vagyok.vilag eletemben lanyt akartam.meg vlltam rola gyozodve h lanyom lesz...erre kozli az orvos h kisfiu elbogtem magam h nemigaz!!!aztan olyan lelkiismeretfurdalasom lett h csak na.a napokbanlesz 5honapos a kisfiam.nem adnam 100lanyert sem!!!!csak mikor meglatok a boltba habos babos hercegnos lanyrubakat...na akkor gondolom azt h kene megegy...hatha kislany lesz.:-)a kesobbi dolgoktol felek egy kicsit.h pl.miket fogunk jatszani (autok,markolok stb...???)na ez nekem meg idegen.de majd kialakul.:-)
2014. júl. 16. 23:05
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem legalább ugyanennyien szeretnének kislányt.

A legtöbbnek viszont tökmindegy, mert mindkét félét szeretne.

2014. júl. 16. 23:14
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a fiúkkal kevesebb a gond.

Én is fiút szerettem volna mindig.

Már van egy fiam és októberbe születik a második fiam.

Imádom mindkettőjüket! :)

2014. júl. 16. 23:27
 6/16 anonim ***** válasza:
35%

Nallunk mindketten lany partiak vagyunk:) Ami eleg erdekes mert en meg epp azt latom mindenhol hogy az apuka inkabb fiut szeretne.Nekem mar van egy 9 eves lanyom,es most varom a masodik babamat ami pedig fiu lessz.Elsore kimondottan lanyt szerettem volna(ami ugye be is jott),de mar masodikra ugy voltam vele hogy mindegy...Viszont a lanyom amikor megtudta hogy kisoccse lessz azt mondta hogy ha mar igy alakult nem baj,de azert meg szulhetnek utanna egy kislanyt is! :D

9 eves kislany anyukaja,es 30 hkm.

2014. júl. 16. 23:37
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Mi mind a ketten kislányt szerettünk volna, de kiderült, hogy kisfiú lakik odabent! Amikor megtudtuk látszott mind a kettőnk arcán, hogy nem azt hallottuk amit szerettünk volna! Még barátkozunk és próbáljuk tényleg elhinni,hogy kisfiú :) Szeretni így is ugyanúgy fogjuk, főleg, hogy rég várt baba, de szerintem mindenkinek van egy álma :) aztán ha megszületik meg majd ahogy előttem már írták, nem adnánk semmiért :) és ez így van jól!

18+2 hkm

2014. júl. 17. 00:28
 8/16 anonim ***** válasza:
64%

Egyrészt egy beröguődött szokás, mert a fiú viszi tovább anevet.

Én mindenképpen fiút akartam és a párom is, csak egy gyerekünk lett több már nem fért sajnos bele a korunk miatt,és szerencsére fiú.

Én nem tudom magam elképzelni, ahogy lányos játékokat játszom, vagy habos babos ruhákat veszek.

2014. júl. 17. 00:36
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Nálam az az érzés dominált, hogy úgy érzem a családon belül a nők nagyon közel állnak egymáshoz, mégis folyton konfliktus van és ezt nem akartam tovább vinni. A férjemnél a régimódi hozzáállás és a féltés is szerepet játszott
2014. júl. 17. 01:59
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
Van egy kislányunk, mi pl. újra lányt szeretnénk, mert lányos szülők vagyunk !
2014. júl. 17. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!