Miért szeretnének sokan fiút?
Hű...
Hát. Első gyerekem fiú, a második kislány, ő majd októberben születik meg. Én is fiút szerettem vna elsőre, másodikra egyszer ezt , egyszer azt, de kislánynak is örülök.
Én soha nem voltam egy tipikus kislány. Mindig fiúkkal játszottam (ők laktak csak a környékünkön korombeliek), legózta, fociztam, tini koromban is inkább a fiúkkal értettem meg magam.
Ebből kifolyólag eléggé távol áll tőlem a rózsaszín hercegnős téma.
Engem elborzaszt egy csupa rózsaszínbe öltöztetett kislány, akinek 4-5 féle csillivilli rózsaszín virág és egyéb van a hajában, a hercegnős ruhák, a nyafogás. :S
Meg a másik, h egy lányt félteni kell. Fiút is, persze, de egy lányt sokkal jobban.
Ha a fiam 13 évesen csajozik, nem akkora para mintha a lányom pasizna ennyi idősen pl.
Tudom ennek nagyon nagy része nevelés kérdése, de valljuk be, h a társaság (iskola, barátnők) talán ennél is erősebb. :/
Szerintem legalább ugyanennyien szeretnének kislányt.
A legtöbbnek viszont tökmindegy, mert mindkét félét szeretne.
Szerintem a fiúkkal kevesebb a gond.
Én is fiút szerettem volna mindig.
Már van egy fiam és októberbe születik a második fiam.
Imádom mindkettőjüket! :)
Nallunk mindketten lany partiak vagyunk:) Ami eleg erdekes mert en meg epp azt latom mindenhol hogy az apuka inkabb fiut szeretne.Nekem mar van egy 9 eves lanyom,es most varom a masodik babamat ami pedig fiu lessz.Elsore kimondottan lanyt szerettem volna(ami ugye be is jott),de mar masodikra ugy voltam vele hogy mindegy...Viszont a lanyom amikor megtudta hogy kisoccse lessz azt mondta hogy ha mar igy alakult nem baj,de azert meg szulhetnek utanna egy kislanyt is! :D
9 eves kislany anyukaja,es 30 hkm.
Mi mind a ketten kislányt szerettünk volna, de kiderült, hogy kisfiú lakik odabent! Amikor megtudtuk látszott mind a kettőnk arcán, hogy nem azt hallottuk amit szerettünk volna! Még barátkozunk és próbáljuk tényleg elhinni,hogy kisfiú :) Szeretni így is ugyanúgy fogjuk, főleg, hogy rég várt baba, de szerintem mindenkinek van egy álma :) aztán ha megszületik meg majd ahogy előttem már írták, nem adnánk semmiért :) és ez így van jól!
18+2 hkm
Egyrészt egy beröguődött szokás, mert a fiú viszi tovább anevet.
Én mindenképpen fiút akartam és a párom is, csak egy gyerekünk lett több már nem fért sajnos bele a korunk miatt,és szerencsére fiú.
Én nem tudom magam elképzelni, ahogy lányos játékokat játszom, vagy habos babos ruhákat veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!