Szerintetek ezek jó értékek? Az orvos azt mondta igen, de azért csak jó hallani mástól is.
Figyelt kérdés
Bpd: 20mm
Ac: 55mm
Fl: 6,1
Nt: 1,8 (ezt biztosra tudom, hogy a nyaki redő)
Crl: 53mm
Mensi szerint: 12+1hetes vagyok, de uh szerint 11+1hetes :)
2014. júl. 15. 19:58
1/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy ha a szakember válasza nem teljesen jó neked, akkor miért egy anonim, valószínűleg orvosi diploma nélküli ember válaszától nyugodnál meg?
2/7 A kérdező kommentje:
Na az ilyen hozzászólás nem érdekel! Kíváncsi vagyok mások tapasztalataira is. Ennyi.
2014. júl. 15. 20:04
3/7 anonim válasza:
Nagyon kicsi a babád. Az enyém ekkor sokkal nagyobb volt!
4/7 anonim válasza:
Miért lenne NAGYON kicsi a babája? Miért kell ráparáztatni szegényt? Azért írta, hogy UH szerint 11+1 hetes...valószínűleg később fogant egy kicsit a pici.
Itt egy link, ahol cm-re írva vannak a baba méretei, ez talán segít:
5/7 anonim válasza:
11 hetesnek jónak tűnik :) 10+1-en volt 33 a crl-em, 13+1-en 71. Szerintem pont jó most!
6/7 A kérdező kommentje:
Május 7-e előtt nem foganhatott, az tuti! A mensim volt h 2-3-4havonta jött meg. Úgyhogy ki tudja :)
2014. júl. 15. 21:52
7/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen választ vársz. 12 hetesnek kicsi, de 11 hetesnek megfelelnek a méretek. De ezt te magad is leírtad. Ennyi. Nincs ehhez mit hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!